Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rishøj IF FC Nymark
42112 rugby Tactiek FRN3
46% Balbezit 54%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
69.7 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Kall geeft een hoge lob. Góral kopt de bal weg. Neacşu probeert de bal met de borst te controleren. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hoàng Tâm niet meer kan verder spelen. Biraghi komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bakırcı zal de hoekschop nemen. Szoboszlay maakt een snoekduik en kopt de bal. Plaza probeert de bal aan de voet te houden. Biraghi bokst de bal weg.

7e minuut.
Plaza kopt de bal weg. Lysemose rent richting de bal. Lysemose passt de bal zonder na te denken. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ... Biraghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Inworp. Lysemose met de inworp. Daar is Vierijärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierijärvi geeft de bal voor. Góral krijgt zijn hoofd ertegen. Biraghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szoboszlay rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biraghi trapt de bal weg van het doel. Lats kopt de bal weg. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dokoli met de inworp. Nahapetyan geeft de bal voor. Măcriş rent richting de bal. Măcriş schiet op doel. Ceylan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - FC Nymark 0:1

36e minuut.
Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Iljadica rent richting de bal. Bakırcı verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırcı geeft de bal voor. Góral maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vierijärvi speelt de bal door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı geeft een hoge lob. Góral krijgt zijn hoofd ertegen. Biraghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 31%, FC Nymark 69%.
Rishøj IF - FC Nymark 0:1

47e minuut.
Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı passt de bal in één keer door. Góral rent richting de bal. Góral schiet op doel. Biraghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rishøj IF - FC Nymark 1:1

52e minuut.
Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı speelt de bal door. Labancz is nu in balbezit. Labancz geeft de bal voor. Szoboszlay maakt een snoekduik en kopt de bal. Biraghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Majady verovert de bal door een tackle van achteren. Majady geeft een lange en hoge pass. Kall rent richting de bal. Huenuman onderschept slim de pass. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Ceylan bokst de bal weg.

59e minuut.
Nahapetyan passt de bal met de wreef. Iljadica is nu in balbezit. Bakırcı maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bakırcı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Majady is nu in balbezit. Labancz onderschept slim de pass. Labancz geeft een hoge lob. Góral krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - FC Nymark 2:1

62e minuut.
Lindek onderschept slim de pass. Lindek geeft een lange en hoge pass. Szoboszlay is nu in balbezit. Góral is nu in balbezit. Góral draait met de bal, schiet en ... Biraghi bokst de bal weg.

74e minuut.
Lysemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysemose passt de bal in één keer door. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay schiet op doel. Biraghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - FC Nymark 3:1

81e minuut.
Dokoli rent richting de bal. Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahapetyan probeert naar een medespeler te passen. Lats rent richting de bal. Lats schiet op doel. Ceylan bokst de bal weg.

83e minuut.
Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus verovert de bal door een tackle van achteren. van den Keybus geeft de bal voor. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş schiet op doel. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 35%, FC Nymark 65%.
Rishøj IF - FC Nymark 3:1