Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: KARAISKAKI
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36988
OLYMPIAKOS FC BUUR
532 Tactiek Den Dovne
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten outstanding
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchev onderschept slim de pass. Penners rent richting de bal. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate springt en kopt de bal. Rusnarczyk bokst de bal weg.

19e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate passt de bal met de wreef. Kool verovert de bal door een tackle van achteren. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Caravaca passt de bal zonder na te denken. Montanelli speelt de bal door. Roden geeft een hoge lob. Sesma rent richting de bal. Sesma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mangiagalli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mangosio de bal. Sesma is nu in balbezit. Sesma haalt uit met een fantastische trap. Williamson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Kool de bal. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kool maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kool moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kool schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zárate raakt geblesseerd tijdens het duel. Feri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Rusnarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanchev. Penners raakt geblesseerd tijdens het duel. Caravaca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zárate springt en kopt de bal. Rusnarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca passt de bal met de wreef. Penners probeert naar een medespeler te passen. Ahnert heeft problemen om de bal te vangen. Ahnert schiet op doel. Rusnarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sanchev kopt de bal weg. Balán heeft problemen om de bal te vangen. Caravaca rent richting de bal. Caravaca geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal. Rusnarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahnert springt en kopt de bal. Rusnarczyk bokst de bal weg.

45e minuut.
Caravaca verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaca met een sublieme pass. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Rusnarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS 57%, FC BUUR 43%.
OLYMPIAKOS - FC BUUR 1:0

46e minuut.
Mangiagalli heeft problemen om de bal te vangen. Mangiagalli met een sublieme pass. Penners probeert naar een medespeler te passen. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert schiet op doel. Rusnarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potier is nu in balbezit. Potier geeft een hoge lob. Penners controleert de bal met de borst. Penners geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal. Rusnarczyk bokst de bal weg.

53e minuut.
Balán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardashi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matea. Matea krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kardashi speelt de bal door. Feri geeft een hoge lob. Ahnert controleert de bal met de borst. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Rusnarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 1:1

62e minuut.
Klungelig pakt Mangosio de bal. Feri speelt de bal door. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Rusnarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 1:2

64e minuut.
Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners probeert naar een medespeler te passen. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Rusnarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 1:3

69e minuut.
Matea rent richting de bal. Matea passt de bal met de wreef. Balán rent richting de bal. Balán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 2:3

71e minuut.
Penners onderschept slim de pass. Penners probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Rusnarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 2:4

73e minuut.
Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden passt de bal zonder na te denken. Sesma rent richting de bal. Sesma geeft de bal voor. Balán maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Caravaca rent richting de bal. Caravaca passt de bal zonder na te denken. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 2:5

82e minuut.
Potier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Feri met de inworp. Mangiagalli rent richting de bal. Mangiagalli geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Zárate de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabeira. Zárate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caravaca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zárate springt en kopt de bal. Rusnarczyk bokst de bal weg.

84e minuut.
Potier geeft een hoge lob. Inworp. Feri met een snelle inworp. Mangiagalli geeft een lange en hoge pass. Zárate is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - FC BUUR 2:6

89e minuut.
Ahnert rent richting de bal. Ahnert passt de bal zonder na te denken. Feri bereikt de bal nog maar net als eerste. Feri geeft een hoge lob. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Rusnarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanchev met een sublieme pass. Penners geeft de bal voor. Ahnert maakt een snoekduik en kopt de bal. Rusnarczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS 60%, FC BUUR 40%.
OLYMPIAKOS - FC BUUR 2:6