Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: joe`s joint
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42201
joe`s diciple Fc Udskud
3-4-3 Tactiek WingDovfatt mir
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 47
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Škvorecký rent richting de bal. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. Kobiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:1

5e minuut.
Škvorecký is nu in balbezit. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kobiak ... Strafschop! Kobiak krijgt een gele kaart. Lodyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lodyga neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:2

8e minuut.
Bolluk geeft een hoge lob. Lodyga kopt de bal weg. Škvorecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. Haugaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:3

17e minuut.
Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bolluk speelt de bal door. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dybdal passt de bal in één keer door. Daar is Zaninović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninović geeft een hoge lob. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:4

21e minuut.
Del Giovane geeft een lange en hoge pass. Daar is Škvorecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký verovert de bal door een tackle van achteren. Škvorecký draait met de bal, schiet en ... Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Škvorecký geeft een hoge lob. Kobiak kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaninović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lodyga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Del Giovane passt de bal zonder na te denken. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović met een sublieme pass. Škvorecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Škvorecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký draait met de bal, schiet en ... Haugaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:5

32e minuut.
Škvorecký passt de bal met de wreef. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga schiet op doel. Haugaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:6

33e minuut.
Zaninović speelt de bal door. Škvorecký rent richting de bal. Škvorecký passt de bal zonder na te denken. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel. Haugaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolluk met de inworp. Lodyga rent richting de bal. Lodyga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dybdal rent richting de bal. Dybdal passt de bal met de wreef. Pascoal rent richting de bal. Pascoal geeft een lange en hoge pass. Lodyga krijgt zijn hoofd ertegen. Haugaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Škvorecký is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolluk neemt de hoekschop. Okking kopt de bal weg. Dybdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Kruse Bøggild de bal. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk speelt de bal door. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lodyga rent richting de bal. Lodyga schiet op doel. Haugaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:7

41e minuut.
Del Giovane geeft de bal voor. Zaninović rent richting de bal. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Revsbæk rent richting de bal. Dybdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal geeft de bal voor. Daar is Lodyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pascoal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolluk de bal. Bolluk geeft een lange en hoge pass. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zaninović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lodyga de bal. Chrestensen rent richting de bal. Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga schiet op doel. Haugaard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 78%, Fc Udskud 22%.
joe`s diciple - Fc Udskud 0:7

46e minuut.
Ibenfeldt komt het veld opgelopen. Lundgren komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dybdal rent richting de bal. Chrestensen begaat een overtreding. Dybdal raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Giovane met een snel genomen vrije trap. Zaninović kopt de bal weg. Škvorecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaninović geeft een hoge lob. Haugaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ibenfeldt krijgt zijn hoofd ertegen. Haugaard bokst de bal weg.

51e minuut.
Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk passt de bal met de wreef. Dybdal speelt de bal door. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt geeft de bal voor. Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Kruse Bøggild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybdal rent richting de bal. Dybdal passt de bal zonder na te denken. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dybdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal probeert naar een medespeler te passen. Zaninović heeft problemen om de bal te vangen. Zaninović geeft een hoge lob. Ibenfeldt springt en kopt de bal. Haugaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dybdal speelt de bal door. Zaninović met een sublieme pass. Škvorecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký schiet op doel. Haugaard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:8

57e minuut.
Kruse Bøggild speelt de bal door. Daar is Bergmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. Haugaard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:9

60e minuut.
Dybdal heeft problemen om de bal te vangen. Dybdal passt de bal in één keer door. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:10

61e minuut.
Fiori komt het veld opgelopen. Thystrup komt het veld opgelopen. Anatol komt het veld opgelopen. Stougaard komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dybdal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okking de bal. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt schiet op doel. Haugaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 0:11

65e minuut.
Thystrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Thystrup passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 1:11

66e minuut.
Anatol passt de bal in één keer door. Dybdal met een sublieme pass. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ... Haugaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Haugaard met een harde bal richting middenveld. Dybdal kopt de bal weg. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk geeft de bal voor. Ibenfeldt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gentier met een snelle inworp. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk passt de bal in één keer door. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ... Haugaard bokst de bal weg. Daar is Okking, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škvorecký rent richting de bal. Škvorecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Anatol geeft een hoge lob. Bolluk kopt de bal weg. Daar is Bergmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen speelt de bal door. Bolluk geeft de bal voor. Ibenfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chrestensen rent richting de bal. Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Carstensen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carstensen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ibenfeldt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolluk komt bij de bal en schiet. Chrestensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 1:12

78e minuut.
Okking is nu in balbezit. Okking met een sublieme pass. Bolluk probeert naar een medespeler te passen. Ibenfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Fiori geeft een lange en hoge pass. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt passt de bal met de wreef. Dybdal rent richting de bal. Dybdal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nowaczek speelt de bal door. Bolluk heeft problemen om de bal te vangen. Bolluk speelt de bal door. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dybdal heeft problemen om de bal te vangen. Berthelsen is nu in balbezit. Met opzet legt Dybdal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dybdal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dybdal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Bolluk met een sublieme pass. Daar is Stougaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard passt de bal zonder na te denken. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bolluk onderschept slim de pass. Bolluk passt de bal zonder na te denken. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kobiak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stougaard zal de hoekschop nemen. Ibenfeldt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Fc Udskud 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 71%, Fc Udskud 29%.
joe`s diciple - Fc Udskud 1:13