Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: Camp Momitoz
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31255
Momitoz Spangsbjerg IF
Momotakticz Tactiek Forsøg
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Găman passt de bal met de wreef. Faaborg is nu in balbezit. Faaborg probeert naar een medespeler te passen. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann draait met de bal, schiet en ... Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kjeldssen is nu in balbezit. Malik rent richting de bal. Malik speelt de bal door. Feind is nu in balbezit. Feind draait met de bal, schiet en ... Praahl bokst de bal weg.

19e minuut.
Oxlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxlund verovert de bal door een tackle van achteren. Oxlund geeft een hoge lob. Kjeldssen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Oxlund kopt de bal weg. Condrea heeft problemen om de bal te vangen. Condrea speelt de bal door. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann haalt uit met een fantastische trap. Mrkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kragh-Jacobsen met een sublieme pass. Oxlund rent richting de bal. Oxlund passt de bal in één keer door. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kragh-Jacobsen zijn tegenspeler op de grond. Găman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stegger komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Høeg heeft problemen om de bal te vangen. Høeg passt de bal met de wreef. Fillol bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillol geeft een lange en hoge pass. Fohlmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sorescu geeft een hoge lob. Oxlund rent richting de bal. Oxlund probeert naar een medespeler te passen. Feind rent richting de bal. Feind draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ukiru passt de bal zonder na te denken. Găman geeft een hoge lob. Huyghe is nu in balbezit. Huyghe geeft de bal voor. Feind krijgt zijn hoofd ertegen. Praahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momitoz 47%, Spangsbjerg IF 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Momitoz - Spangsbjerg IF 0:0

46e minuut.
Fohlmann speelt de bal door. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg geeft de bal voor. Fohlmann rent richting de bal. Fohlmann schiet op doel. Mrkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh is nu in balbezit. Kjeldssen verovert de bal door een tackle van achteren. Malik is nu in balbezit. Malik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lundgård kopt de bal weg. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen passt de bal zonder na te denken. Malik rent richting de bal. Malik haalt uit met een fantastische trap. Praahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Stegger geeft een hoge lob. Haraldsson geeft een hoge lob. Turecki is nu in balbezit. Kjeldssen verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldssen haalt uit met een fantastische trap. Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feind rent richting de bal. Feind haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Høeg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oxlund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ukiru passt de bal met de wreef. Oxlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxlund speelt de bal door. Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldssen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Sorescu met de inworp. Fillol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxlund onderschept slim de pass. Oxlund geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Găman probeert naar een medespeler te passen. Condrea speelt de bal door. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann haalt uit met een fantastische trap. Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momitoz - Spangsbjerg IF 1:0

73e minuut.
Lundgård rent richting de bal. Lundgård geeft een hoge lob. Albinus kopt de bal weg. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Stegger verovert de bal door een tackle van achteren. Stegger speelt de bal door. Găman rent richting de bal. Găman geeft een hoge lob. Fohlmann krijgt zijn hoofd ertegen. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momitoz 57%, Spangsbjerg IF 43%.
Momitoz - Spangsbjerg IF 1:0