Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:09
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.01
  • Stadion: Palle Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2903
Palle Copenhagen Stars
Normal Tactiek 343 straight
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 45
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
De Boeck is nu in balbezit. Lynge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Boeck. De Boeck krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Bredahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu rent richting de bal. Bredahl is nu in balbezit. Predeanu rent richting de bal. Predeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vinding Jensen probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šufák met een snelle inworp. Predeanu rent richting de bal. Predeanu geeft de bal voor. Vinding Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Šufák probeert naar een medespeler te passen. Predeanu heeft problemen om de bal te vangen. Šufák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šufák geeft de bal voor. Bredahl springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Rantzau de bal onder controle te krijgen. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Boeck passt de bal zonder na te denken. Bredahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredahl haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Abrahamsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šufák probeert naar een medespeler te passen. Bredahl heeft problemen om de bal te vangen. Bredahl schiet op doel. Vinding Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

23e minuut.
Šufák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predeanu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lynge ... Strafschop! Lynge krijgt een gele kaart. Predeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lynge probeert naar een medespeler te passen. De Boeck neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vinding Jensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palle - Copenhagen Stars 0:1

25e minuut.
Schwann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benítez Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez Pineda haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Doeltrap. Lustü met een harde bal richting middenveld. Bogatyrev kopt de bal weg. Benítez Pineda is nu in balbezit. Benítez Pineda haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palle - Copenhagen Stars 0:2

28e minuut.
Benítez Pineda is nu in balbezit. Bogatyrev rent richting de bal. Bogatyrev passt de bal zonder na te denken. Bredahl is nu in balbezit. Bredahl haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De Boeck is nu in balbezit. Lynge bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Boeck zijn tegenspeler op de grond. De Boeck krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Bogatyrev met een sublieme pass. Benítez Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez Pineda passt de bal in één keer door. Bredahl rent richting de bal. Bredahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bogatyrev speelt de bal door. Rău bereikt de bal nog maar net als eerste. Rău met een sublieme pass. Klungelig pakt Bredahl de bal. Bredahl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palle 75%, Copenhagen Stars 25%.
Palle - Copenhagen Stars 0:2

48e minuut.
Šufák probeert naar een medespeler te passen. Bredahl is nu in balbezit. Bogatyrev speelt de bal door. Benítez Pineda probeert de bal met de borst te controleren. Benítez Pineda haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen bokst de bal weg. Klungelig pakt Christensen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palle - Copenhagen Stars 0:3

51e minuut.
Baré rent richting de bal. Baré geeft een lange en hoge pass. Benítez Pineda rent richting de bal. Benítez Pineda draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palle - Copenhagen Stars 0:4

55e minuut.
Lynge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogatyrev is nu in balbezit. Bogatyrev speelt de bal door. Bredahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredahl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rău passt de bal met de wreef. Bogatyrev is nu in balbezit. Bogatyrev passt de bal met de wreef. Bredahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredahl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Marzocca heeft problemen om de bal te vangen. Marzocca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schwann de bal. Benítez Pineda is nu in balbezit. Benítez Pineda draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Benítez Pineda rent richting de bal. Benítez Pineda draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Schwann verovert de bal door een tackle van achteren. Bogatyrev onderschept slim de pass. Bogatyrev speelt de bal door. Benítez Pineda is nu in balbezit. Benítez Pineda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bredahl rent richting de bal. Bogatyrev is nu in balbezit. Bogatyrev met een sublieme pass. Bredahl is nu in balbezit. Bredahl schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Schwann geeft een hoge lob. Inworp. Rău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Benítez Pineda de bal. Benítez Pineda haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Predeanu is nu in balbezit. Šufák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šufák met een sublieme pass. Bredahl is nu in balbezit. Bredahl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Schwann is nu in balbezit. Predeanu onderschept slim de pass. Bredahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palle 68%, Copenhagen Stars 32%.
Palle - Copenhagen Stars 0:4