Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Copenhagen Stars Dueclan
343 straight Tactiek 352
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 26
excellent Schieten weak
excellent Passen hopeless
good Verdedigen average


1e minuut.
Townsend heeft problemen om de bal te vangen. Grønkær rent richting de bal. Townsend onderschept slim de pass. Townsend geeft een hoge lob. Szydłowski kopt de bal weg. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Corredor is nu in balbezit. Corredor passt de bal zonder na te denken. Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 1:0

5e minuut.
Bogatyrev kopt de bal weg. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer passt de bal met de wreef. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hedegaard is nu in balbezit. Babin verovert de bal door een tackle van achteren. Babin passt de bal met de wreef. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szydłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski passt de bal zonder na te denken. Bajer is nu in balbezit. Bajer schiet op doel. Algreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor draait met de bal, schiet en ... Møller Pedersen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bogatyrev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szydłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Szydłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Algreen trapt de bal weg. Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 3:0

25e minuut.
Grønkær rent richting de bal. Grønkær passt de bal zonder na te denken. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor onderschept slim de pass. Corredor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini geeft een hoge lob. Greve kopt de bal weg. Bajer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogatyrev zal de hoekschop nemen. Bajer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 4:0

28e minuut.
Lykke met een sublieme pass. Grønkær heeft problemen om de bal te vangen. Szydłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szydłowski draait met de bal, schiet en ... Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Algreen probeert naar een medespeler te passen. Corredor kopt de bal weg. Klungelig pakt Greve de bal. Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 5:0

31e minuut.
Szydłowski passt de bal in één keer door. Jones geeft de bal voor. Corredor is nu in balbezit. Corredor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 6:0

37e minuut.
Cramer verovert de bal door een tackle van achteren. Cramer met een sublieme pass. But probeert naar een medespeler te passen. Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Serafini speelt de bal door. Corredor heeft problemen om de bal te vangen. Babin rent richting de bal. Babin geeft een lange en hoge pass. Szydłowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bogatyrev met de inworp. Bajer is nu in balbezit. Bajer met een sublieme pass. Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 7:0

44e minuut.
Lykke met een sublieme pass. Daar is Carlsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szydłowski begaat een overtreding. Szydłowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copenhagen Stars 20%, Dueclan 80%.
Copenhagen Stars - Dueclan 7:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Greve de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogatyrev met een snelle inworp. Bajer is nu in balbezit. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski onderschept slim de pass. Szydłowski speelt de bal door. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Algreen met een harde bal richting middenveld. Serafini kopt de bal weg. Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 8:0

55e minuut.
Babin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babin geeft de bal voor. Klungelig pakt Bajer de bal. Bajer schiet op doel. Algreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 9:0

57e minuut.
Østergård geeft een lange en hoge pass. Bogatyrev rent richting de bal. Bogatyrev passt de bal met de wreef. Bajer is nu in balbezit. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Lykke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafini rent richting de bal. Serafini passt de bal met de wreef. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Corredor rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Okking ... Strafschop! Corredor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szydłowski neemt zijn aanloop. Algreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 10:0

62e minuut.
Bogatyrev passt de bal met de wreef. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer passt de bal met de wreef. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski draait met de bal, schiet en ... Algreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Greve onderschept slim de pass. Greve geeft een hoge lob. Babin rent richting de bal. Babin geeft de bal voor. Szydłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Algreen trapt de bal weg. Bajer kopt de bal weg. Szydłowski kan de bal niet met de borst controleren. Szydłowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szydłowski heeft problemen om de bal te vangen. Szydłowski passt de bal met de wreef. Corredor rent richting de bal. Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corredor is nu in balbezit. Corredor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Algreen geeft de bal voor. Jones rent richting de bal. Jones passt de bal met de wreef. But geeft de bal voor. Algreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 11:0

75e minuut.
Østergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Østergård speelt de bal door. Dahl rent richting de bal. Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Greve rent richting de bal. Greve geeft de bal voor. Inworp. Bogatyrev met een snelle inworp. Bajer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Serafini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafini passt de bal zonder na te denken. Szydłowski heeft problemen om de bal te vangen. Szydłowski haalt uit met een fantastische trap. Algreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Szydłowski onderschept slim de pass. Szydłowski passt de bal met de wreef. Corredor rent richting de bal. Corredor schiet op doel. Algreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 12:0

82e minuut.
Grønkær rent richting de bal. Grønkær passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dahl de bal. Szydłowski onderschept slim de pass. Szydłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bogatyrev geeft een hoge lob. Daar is Østergård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajer rent richting de bal. Bajer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenhagen Stars - Dueclan 13:0

88e minuut.
Klungelig pakt Hedegaard de bal. Babin is nu in balbezit. Babin geeft een hoge lob. Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski draait met de bal, schiet en ... Algreen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corredor is nu in balbezit. Corredor draait met de bal, schiet en ... Algreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Østergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Østergård passt de bal met de wreef. Bogatyrev probeert naar een medespeler te passen. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copenhagen Stars 4%, Dueclan 96%.
Copenhagen Stars - Dueclan 13:0