Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:13
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.01
  • Stadion: æggebakken
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20800
ovo Palle
4-4-2 NY Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
58 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 21
formidable Schieten weak
outstanding Passen weak
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Rantzau rent richting de bal. Ritter verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Sơn met een sublieme pass. Charneca rent richting de bal. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Frantin kopt de bal weg. Nowosielski speelt de bal door. Schwann heeft problemen om de bal te vangen. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lustü rent richting de bal. Charneca onderschept slim de pass. Lynge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter onderschept slim de pass. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ritter is nu in balbezit. Ritter passt de bal met de wreef. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 1:0

8e minuut.
Nowosielski passt de bal in één keer door. Thế Sơn rent richting de bal. Thế Sơn passt de bal in één keer door. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 2:0

9e minuut.
Pagh probeert naar een medespeler te passen. Rantzau is nu in balbezit. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cedolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedolini geeft de bal voor. Charneca rent richting de bal. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 3:0

12e minuut.
Pagh speelt de bal door. Klungelig pakt Rantzau de bal. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 4:0

15e minuut.
Christensen speelt de bal door. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin geeft een lange en hoge pass. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Charneca is nu in balbezit. Charneca draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 5:0

16e minuut.
Lustü passt de bal zonder na te denken. Charneca probeert de bal met de borst te controleren. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca onderschept slim de pass. Charneca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Nowosielski met een sublieme pass. Ritter rent richting de bal. Ritter passt de bal in één keer door. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nowosielski kopt de bal weg. Charneca is nu in balbezit. Charneca passt de bal in één keer door. Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lynge rent richting de bal. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter passt de bal in één keer door. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 6:0

24e minuut.
Thế Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Frantin probeert naar een medespeler te passen. Charneca rent richting de bal. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Thế Sơn met de inworp. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski passt de bal zonder na te denken. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hougaard kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luis García de bal onder controle te krijgen. Nowosielski met een sublieme pass. Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 7:0

35e minuut.
Frantin passt de bal in één keer door. Ritter is nu in balbezit. Franklin rent richting de bal. Ritter verovert de bal door een tackle van achteren. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charneca rent richting de bal. Charneca geeft een lange en hoge pass. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 8:0

37e minuut.
Thế Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Sơn geeft de bal voor. Charneca is nu in balbezit. Charneca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski speelt de bal door. Thế Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Thế Sơn geeft een lange en hoge pass. Charneca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 9:0

40e minuut.
Rantzau passt de bal zonder na te denken. Lynge is nu in balbezit. Lynge passt de bal met de wreef. Thế Sơn is nu in balbezit. Thế Sơn geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Thế Sơn geeft de bal voor. Charneca rent richting de bal. Schwann geeft een lange en hoge pass. Thế Sơn rent richting de bal. Thế Sơn geeft een hoge lob. Vinding Jensen bokst de bal weg. Charneca rent richting de bal. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 10:0

43e minuut.
Lynge rent richting de bal. Lynge passt de bal zonder na te denken. Charneca rent richting de bal. Charneca schiet op doel. Vinding Jensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 22%, Palle 78%.
ovo - Palle 11:0

47e minuut.
Cedolini speelt de bal door. Thế Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Thế Sơn passt de bal met de wreef. Ritter rent richting de bal. Ritter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Frantin is nu in balbezit. Frantin geeft de bal voor. Charneca rent richting de bal. Charneca draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 12:0

53e minuut.
Thế Sơn geeft een lange en hoge pass. Schwann kopt de bal weg. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nowosielski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frantin de bal. Frantin geeft een hoge lob. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Vinding Jensen met een harde bal richting middenveld. Thế Sơn kopt de bal weg. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel. Vinding Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 13:0

57e minuut.
Daar is Luis García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis García speelt de bal door. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin geeft een hoge lob. Charneca springt en kopt de bal. Vinding Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 14:0

58e minuut.
Hougaard rent richting de bal. Thế Sơn onderschept slim de pass. Thế Sơn geeft een hoge lob. Charneca rent richting de bal. Charneca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 15:0

62e minuut.
Vinding Jensen met een sublieme pass. Thế Sơn rent richting de bal. Thế Sơn passt de bal in één keer door. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vinding Jensen trapt de bal weg van het doel. Ritter kopt de bal weg. Charneca rent richting de bal. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Schwann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantin rent richting de bal. Frantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 16:0

65e minuut.
Klungelig pakt Ritter de bal. Ritter passt de bal met de wreef. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin geeft een lange en hoge pass. Charneca krijgt zijn hoofd ertegen. Vinding Jensen bokst de bal weg.

67e minuut.
Rangel geeft een hoge lob. Ritter kopt de bal weg. Thế Sơn met een sublieme pass. Klungelig pakt Charneca de bal. Charneca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski passt de bal met de wreef. Daar is Frantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantin geeft een hoge lob. Charneca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Charneca passt de bal in één keer door. Frantin is nu in balbezit. Frantin haalt uit met een fantastische trap. Schwann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vinding Jensen bokst de bal weg. Charneca springt en kopt de bal. Vinding Jensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Charneca kopt de bal weg. Klungelig pakt Nowosielski de bal. Nowosielski speelt de bal door. Klungelig pakt Charneca de bal. Charneca draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luis García de bal. Luis García geeft een lange en hoge pass. Charneca krijgt zijn hoofd ertegen. Vinding Jensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ritter heeft problemen om de bal te vangen. Lynge met een sublieme pass. Thế Sơn is nu in balbezit. Thế Sơn geeft de bal voor. Charneca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vinding Jensen met een sublieme pass. Luis García geeft een hoge lob. Ritter kopt de bal weg. Charneca rent richting de bal. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Palle 17:0

79e minuut.
Frantin is nu in balbezit. Frantin probeert naar een medespeler te passen. Nowosielski met een sublieme pass. Daar is Charneca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Nowosielski met een sublieme pass. Frantin speelt de bal door. Daar is Ritter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Vinding Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin speelt de bal door. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Schwann probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Thế Sơn kopt de bal weg. Ritter is nu in balbezit. Ritter passt de bal in één keer door. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 22%, Palle 78%.
ovo - Palle 17:0