Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyng United Hammere København
Normal Tactiek HK442
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 29.9
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Arentoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olsen is nu in balbezit. Aldazabal rent richting de bal. Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jurišić kopt de bal weg. Daar is Kastberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal rent richting de bal. Aldazabal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Torossyan geeft een hoge lob. Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Aldazabal de bal. Aldazabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Hammere København 0:1

25e minuut.
Torossyan passt de bal in één keer door. Jurišić is nu in balbezit. Jurišić geeft een lange en hoge pass. Gaite rent richting de bal. Gaite schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaite probeert naar een medespeler te passen. Aldazabal rent richting de bal. Aldazabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Hammere København 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyng United 72%, Hammere København 28%.
Lyng United - Hammere København 0:2

54e minuut.
Inworp. Torossyan met een snelle inworp. de Mylius is nu in balbezit. Bræmer geeft de bal voor. Aldazabal kopt de bal weg. Paal! Blixen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Deguara onderschept slim de pass. Deguara geeft een hoge lob. Daar is Ravn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Torossyan kopt de bal weg. Jurišić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bræmer. Bræmer krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Torossyan is nu in balbezit. Torossyan geeft een lange en hoge pass. Bering heeft problemen om de bal te vangen. Gaite rent richting de bal. Gaite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyng United 57%, Hammere København 43%.
Lyng United - Hammere København 0:2