Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robinson FC Hobro IK
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Szczepaniak met een sublieme pass. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben verovert de bal door een tackle van achteren. Szieben haalt uit met een fantastische trap. Krintel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:1

6e minuut.
Keidel geeft een lange en hoge pass. Høgh rent richting de bal. Szieben onderschept slim de pass. Szieben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:2

11e minuut.
Rasmussen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szczepaniak de bal onder controle te krijgen. Graversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik rent richting de bal. Szieben rent richting de bal. Szieben draait met de bal, schiet en ... Krintel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:3

26e minuut.
Sperber passt de bal in één keer door. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik passt de bal zonder na te denken. Szieben rent richting de bal. Szieben draait met de bal, schiet en ... Krintel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:4

29e minuut.
Graversen is nu in balbezit. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak met een sublieme pass. Szieben rent richting de bal. Szieben schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik met een sublieme pass. Szieben is nu in balbezit. Szieben haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:5

41e minuut.
Sperber rent richting de bal. Sperber passt de bal met de wreef. Lencina geeft een hoge lob. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontaine komt het veld opgelopen. Kuziak komt het veld opgelopen. Rodrigo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robinson FC 81%, Hobro IK 19%.
Robinson FC - Hobro IK 0:5

46e minuut.
Mathiesen probeert naar een medespeler te passen. Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber probeert naar een medespeler te passen. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lencina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lencina passt de bal met de wreef. Lakatos geeft de bal voor. Kuziak rent richting de bal. Kuziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:6

55e minuut.
Sperber probeert naar een medespeler te passen. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak geeft een hoge lob. Kuziak is nu in balbezit. Kuziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Høgh geeft de bal voor. Inworp. Rodrigo met een snelle inworp. Fontaine is nu in balbezit. Fontaine geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lakatos rent richting de bal. Lakatos met een sublieme pass. Lencina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lencina geeft een lange en hoge pass. Krintel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:7

72e minuut.
Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber probeert naar een medespeler te passen. Fontaine speelt de bal door. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lundgård geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lencina met de inworp. Fontaine heeft problemen om de bal te vangen. Fontaine geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Szczepaniak kopt de bal weg. Daar is Høgh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuziak rent richting de bal. Kuziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Hobro IK 0:8

90e minuut.
Lundgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lencina onderschept slim de pass. Lencina probeert naar een medespeler te passen. Kuziak is nu in balbezit. Kuziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robinson FC 86%, Hobro IK 14%.
Robinson FC - Hobro IK 0:8