Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Skjold FC Farum
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 25.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Vilhelmsen kopt de bal weg. Lautrup heeft problemen om de bal te vangen. Molte rent richting de bal. Molte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - FC Farum 0:1

6e minuut.
Tommerup is nu in balbezit. Løve Andersen is nu in balbezit. Tommerup verovert de bal door een tackle van achteren. Tommerup draait met de bal, schiet en ... Sørensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Skjold - FC Farum 1:1

6e minuut.
Vilhelmsen met een sublieme pass. Molte heeft problemen om de bal te vangen. Lauberg speelt de bal door. Lauritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauritsen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Simonsen met een sublieme pass. Vilhelmsen rent richting de bal. Vilhelmsen passt de bal in één keer door. Molte is nu in balbezit. Molte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Geertsen rent richting de bal. Simonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonsen passt de bal met de wreef. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Løve Andersen probeert naar een medespeler te passen. Oxholm kan de bal niet met de borst controleren. Lauberg speelt de bal door. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Elgaard is nu in balbezit. Skousen verovert de bal door een tackle van achteren. Skousen met een sublieme pass. Tommerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galsgaard heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Skjold 53%, FC Farum 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Skjold - FC Farum 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Lauberg de bal. Lauberg speelt de bal door. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - FC Farum 2:1

56e minuut.
Vilhelmsen verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Molte heeft problemen om de bal te vangen. Molte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Skjold - FC Farum 2:2

63e minuut.
Daar is Elgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elgaard speelt de bal door. Lauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dam verovert de bal door een tackle van achteren. Dam geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Elgaard is nu in balbezit. Elgaard probeert naar een medespeler te passen. Molte is nu in balbezit. Molte haalt uit met een fantastische trap. Madsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - FC Farum 2:3

89e minuut.
Skousen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skousen. Dam raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dam kan niet meer verder spelen. Tengstedt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Skjold 58%, FC Farum 42%.
IF Skjold - FC Farum 2:3