Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Méhari Club Foot FC-Andemandse
Normal Tactiek 1. 343 - ATT
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.4
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe rent richting de bal. Loredan rent richting de bal. Loredan geeft een lange en hoge pass. Cametá krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Paulsen passt de bal in één keer door. Adamsen rent richting de bal. Rober begaat een overtreding. Rober krijgt een gele kaart. Adamsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Povlsen met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Klungelig pakt Povlsen de bal. Højer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá schiet op doel. Sigurdsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:1

13e minuut.
Paulsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Tokses de bal. Tokses speelt de bal door. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Edel verovert de bal door een tackle van achteren. Edel probeert naar een medespeler te passen. Rober met een sublieme pass. Cametá heeft problemen om de bal te vangen. Cametá haalt uit met een fantastische trap. Sigurdsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:2

21e minuut.
Edel passt de bal zonder na te denken. Højer is nu in balbezit. Cametá heeft problemen om de bal te vangen. Cametá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Engelbrecht is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Santos geeft een hoge lob. Cametá is nu in balbezit. Cametá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:3

24e minuut.
Gammelholm probeert naar een medespeler te passen. Cametá heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm begaat een overtreding. Cametá raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cametá kan niet meer verder spelen. Eben komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Loredan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Højer de bal onder controle te krijgen. Roed bereikt de bal nog maar net als eerste. Højer onderschept slim de pass. Højer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Kirkebye heeft problemen om de bal te vangen. Eben is nu in balbezit. Kirkebye legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eben is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eben legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:4

39e minuut.
Edel passt de bal zonder na te denken. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Roed bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben verovert de bal door een tackle van achteren. Eben haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Méhari Club Foot 74%, FC-Andemandse 26%.
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:4

50e minuut.
Edel rent richting de bal. Eben is nu in balbezit. Eben passt de bal zonder na te denken. Højer is nu in balbezit. Højer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:5

55e minuut.
Dideriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben onderschept slim de pass. Wibroe is nu in balbezit. Eben rent richting de bal. Eben draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loredan met de inworp. Wibroe rent richting de bal. Wibroe draait met de bal, schiet en ... Sigurdsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:6

60e minuut.
Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm speelt de bal door. Povlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben onderschept slim de pass. Eben draait met de bal, schiet en ... Sigurdsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bendt Skov-Nielsen speelt de bal door. Grillet rent richting de bal. Grillet geeft een lange en hoge pass. Wibroe rent richting de bal. Wibroe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:7

85e minuut.
Kirkebye geeft een lange en hoge pass. Tokses kan de bal niet met de borst controleren. Tokses probeert naar een medespeler te passen. Højer bereikt de bal nog maar net als eerste. Højer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dideriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben onderschept slim de pass. Wibroe probeert naar een medespeler te passen. Eben rent richting de bal. Eben schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Méhari Club Foot 65%, FC-Andemandse 35%.
Racing Méhari Club Foot - FC-Andemandse 0:7