Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spiders United Black Wings
spider77 Tactiek 451
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 24.5
adequate Schieten average
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Eje controleert de bal met de borst. Einarsen is nu in balbezit. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Black Wings 1:0

21e minuut.
Eje geeft de bal voor. Phil bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marrentinho krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Einarsen is nu in balbezit. Einarsen passt de bal in één keer door. Hørsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre verovert de bal door een tackle van achteren. Maistre schiet op doel. Ravn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maistre probeert naar een medespeler te passen. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Ravn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Overby rent richting de bal. Overby passt de bal zonder na te denken. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Black Wings 2:0

41e minuut.
Utasi geeft de bal voor. Inworp. Phil met de inworp. Overby rent richting de bal. Overby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Black Wings 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 61%, Black Wings 39%.
Spiders United - Black Wings 2:1

46e minuut.
Einarsen is nu in balbezit. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho geeft een lange en hoge pass. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Krogh verovert de bal door een tackle van achteren. Einarsen onderschept slim de pass. Einarsen passt de bal met de wreef. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Black Wings 3:1

65e minuut.
Daar is Einarsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einarsen met een sublieme pass. Maistre rent richting de bal. Maistre draait met de bal, schiet en ... Ravn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Black Wings 4:1

67e minuut.
Markussen speelt de bal door. Donnerup rent richting de bal. Donnerup passt de bal met de wreef. Krogh rent richting de bal. Krogh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Black Wings 4:2

71e minuut.
Jungell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Einarsen de bal. Donnerup met een sublieme pass. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Olsrud is nu in balbezit. Olsrud geeft de bal voor. Inworp. Conradsen met de inworp. Donnerup probeert naar een medespeler te passen. Paal! Bjørsvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Markussen onderschept slim de pass. Conradsen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Overby de bal. Krogh rent richting de bal. Krogh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Black Wings 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 65%, Black Wings 35%.
Spiders United - Black Wings 4:3