Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna IF FC Østbirk
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 21.1
solide Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts geeft een hoge lob. García Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts passt de bal in één keer door. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... Rossen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 1:0

13e minuut.
Foldgast probeert naar een medespeler te passen. Fechner rent richting de bal. Fechner geeft een lange en hoge pass. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gammeltoft probeert de bal aan de voet te houden. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Sánchez de bal. García Sánchez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt García Sánchez de bal. García Sánchez geeft een hoge lob. Jacobsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaerts geeft een hoge lob. García Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 3:0

28e minuut.
Lenaerts geeft de bal voor. López Marcos rent richting de bal. López Marcos geeft de bal voor. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 4:0

38e minuut.
Rossen trapt de bal weg. López Marcos rent richting de bal. López Marcos speelt de bal door. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
López Marcos passt de bal in één keer door. García Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. García Sánchez speelt de bal door. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Rossen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gammeltoft geeft een lange en hoge pass. Fechner rent richting de bal. Fechner geeft een lange en hoge pass. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Paal! Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 5:0

43e minuut.
Jędraszek speelt de bal door. Klungelig pakt López Marcos de bal. López Marcos speelt de bal door. García Sánchez geeft een hoge lob. Tymoshchuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Kirkebye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuschele rent richting de bal. Nuschele passt de bal in één keer door. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 24%, FC Østbirk 76%.
Fortuna IF - FC Østbirk 5:0

46e minuut.
Lenaerts passt de bal zonder na te denken. Tymoshchuk heeft problemen om de bal te vangen. Tymoshchuk met een sublieme pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nuschele probeert naar een medespeler te passen. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ditlevsen bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. García Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Rossen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 6:0

56e minuut.
Daar is García Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 7:0

62e minuut.
Groth geeft de bal voor. Nuschele kopt de bal weg. López Marcos kan de bal niet met de borst controleren. López Marcos geeft een lange en hoge pass. Groth probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
López Marcos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Sánchez de bal. García Sánchez passt de bal zonder na te denken. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - FC Østbirk 8:0

73e minuut.
Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenaerts de bal. Fechner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Siqueira geeft een lange en hoge pass. Mærsk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek begaat een overtreding. Jędraszek krijgt een gele kaart.

82e minuut.
García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jacobsen de bal. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nuschele kopt de bal weg. Klungelig pakt Mærsk de bal. Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tymoshchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 18%, FC Østbirk 82%.
Fortuna IF - FC Østbirk 8:0