Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornholm Allstars NFV20
442 Tactiek SVH
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten solid
very good Passen average
solid Verdedigen solid


24e minuut.
Altındemir is nu in balbezit. Baccetti rent richting de bal. Baccetti passt de bal zonder na te denken. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Tidili verovert de bal door een tackle van achteren. Tidili geeft de bal voor. Altındemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Altındemir geeft een lange en hoge pass. Kuczkó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stine verovert de bal door een tackle van achteren. Stine passt de bal in één keer door. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Fillet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lorenz probeert naar een medespeler te passen. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli passt de bal zonder na te denken. Terzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini haalt uit met een fantastische trap. Poeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Stine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stine speelt de bal door. Baccetti speelt de bal door. Aqifi rent richting de bal. Aqifi haalt uit met een fantastische trap. Fillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Patakas probeert naar een medespeler te passen. Sætter is nu in balbezit. Terzini begaat een overtreding. Sætter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 47%, NFV20 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bornholm Allstars - NFV20 0:0

50e minuut.
Daar is Stine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baccetti de bal. Baccetti geeft een hoge lob. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal. Fillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - NFV20 1:0

54e minuut.
Nørby speelt de bal door. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli passt de bal in één keer door. Terzini rent richting de bal. Terzini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aqifi heeft problemen om de bal te vangen. Lorenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenz geeft een lange en hoge pass. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli passt de bal met de wreef. Kjeldbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini verovert de bal door een tackle van achteren. Terzini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Owczarczyk speelt de bal door. Stine speelt de bal door. Lorenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi onderschept slim de pass. Aqifi draait met de bal, schiet en ... Fillet bokst de bal weg.

90e minuut.
Baccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccetti passt de bal zonder na te denken. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 41%, NFV20 59%.
Bornholm Allstars - NFV20 1:0