Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teamgeist Jyllinge IF
but2 Tactiek NEWBORNSHOW
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 36.5
outstanding Schieten average
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcisz met de inworp. Czępiński geeft een lange en hoge pass. Lund Jørgensen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 1:0

10e minuut.
Czępiński met een sublieme pass. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lund Jørgensen kopt de bal weg. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 2:0

13e minuut.
Chorchilo met een snelle inworp. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński speelt de bal door. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Czępiński is nu in balbezit. Czępiński passt de bal met de wreef. Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo geeft de bal voor. Ratajczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Czępiński speelt de bal door. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Williamsson geeft een lange en hoge pass. Marcisz kopt de bal weg. Daar is Zulueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Villamil trapt de bal weg. Czępiński met een sublieme pass. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villamil speelt de bal door. Neacşu kopt de bal weg. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. Villamil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Riskær Pedersen kopt de bal weg. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Egholm is nu in balbezit. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo speelt de bal door. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 3:0

40e minuut.
del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. del Río passt de bal in één keer door. Czępiński speelt de bal door. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Marcisz met een snelle inworp. Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Risgård heeft problemen om de bal te vangen. Neacşu is nu in balbezit. Neacşu passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamgeist 25%, Jyllinge IF 75%.
teamgeist - Jyllinge IF 3:0

47e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Villamil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 4:0

53e minuut.
Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo passt de bal zonder na te denken. Czępiński met een sublieme pass. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chorchilo onderschept slim de pass. Chorchilo geeft de bal voor. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Chorchilo onderschept slim de pass. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk rent richting de bal. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Villamil bokst de bal weg.

57e minuut.
Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barraza de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chorchilo neemt de hoekschop. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Villamil bokst de bal weg. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 5:0

58e minuut.
Doeltrap. Villamil met een harde bal richting middenveld. Chorchilo kopt de bal weg. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Chorchilo heeft problemen om de bal te vangen. Chorchilo geeft de bal voor. Klungelig pakt Vindelev de bal. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dawkins komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Riskær Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński geeft de bal voor. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Villamil met een harde bal richting middenveld. Czępiński kopt de bal weg. Barraza heeft problemen om de bal te vangen. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Villamil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chorchilo geeft een hoge lob. Ratajczyk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vindelev met een sublieme pass. Egholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Smidsgaard komt het veld opgelopen. Færch komt het veld opgelopen. Villamil trapt de bal weg. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński passt de bal in één keer door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villamil trapt de bal weg van het doel. Chorchilo kopt de bal weg. Smidsgaard is nu in balbezit. Smidsgaard haalt uit met een fantastische trap. Villamil bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Marcisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Czępiński rent richting de bal. Czępiński passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jespersen komt het veld opgelopen. Marcisz neemt de hoekschop. Ratajczyk kopt de bal weg. Villamil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Chorchilo heeft problemen om de bal te vangen. Chorchilo speelt de bal door. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel. Villamil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 6:0

73e minuut.
Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo met een sublieme pass. Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Marcisz de bal. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 7:0

79e minuut.
Marcisz geeft de bal voor. Chorchilo kopt de bal weg. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 8:0

82e minuut.
Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz speelt de bal door. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marcisz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratajczyk kopt de bal weg. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - Jyllinge IF 9:0

90e minuut.
del Río rent richting de bal. Smidsgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Smidsgaard geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Villamil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamgeist 16%, Jyllinge IF 84%.
teamgeist - Jyllinge IF 9:0