Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Østbirk ape recorder
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg passt de bal met de wreef. Wulff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eftene de bal. Eftene draait met de bal, schiet en ... Rossen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:1

8e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene geeft de bal voor. Kryger kopt de bal weg. Klungelig pakt Porkujan de bal. Porkujan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ditlevsen geeft de bal voor. Inworp. Brun met een snelle inworp. Eftene is nu in balbezit. Eftene geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger passt de bal met de wreef. Eftene rent richting de bal. Eftene draait met de bal, schiet en ... Rossen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Eftene rent richting de bal. Eftene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:2

17e minuut.
Daar is Krølben Nielsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porkujan rent richting de bal. Porkujan geeft een lange en hoge pass. Eftene is nu in balbezit. Eftene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Porkujan rent richting de bal. Porkujan passt de bal zonder na te denken. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel. Rossen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Hagenborg speelt de bal door. Wulff is nu in balbezit. Wulff passt de bal zonder na te denken. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wulff speelt de bal door. Ditlevsen geeft een lange en hoge pass. Brun kopt de bal weg. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Brun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kryger de bal. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mercader rent richting de bal. Mercader passt de bal met de wreef. Wulff speelt de bal door. Eftene rent richting de bal. Eftene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger passt de bal met de wreef. Eftene rent richting de bal. Eftene schiet op doel. Rossen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:3

41e minuut.
Mærsk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger onderschept slim de pass. Kryger speelt de bal door. Daar is Eftene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Wulff geeft een lange en hoge pass. Eftene kopt de bal weg. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Østbirk 72%, ape recorder 28%.
FC Østbirk - ape recorder 0:3

46e minuut.
Daar is Porkujan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krølben Nielsen. Porkujan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hagenborg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gammeltoft kan de bal niet met de borst controleren. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:4

48e minuut.
Porkujan verovert de bal door een tackle van achteren. Porkujan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ditlevsen de bal onder controle te krijgen. Eftene rent richting de bal. Eftene geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kryger speelt de bal door. Rossen speelt de bal door. Hagenborg kopt de bal weg. Porkujan rent richting de bal. Porkujan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Wulff met een sublieme pass. Kryger met een sublieme pass. Eftene is nu in balbezit. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:5

64e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Eftene probeert naar een medespeler te passen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ... Gammeltoft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Kryger is nu in balbezit. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Eftene is nu in balbezit. Eftene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:6

68e minuut.
Porkujan onderschept slim de pass. Porkujan speelt de bal door. Eftene is nu in balbezit. Eftene schiet op doel. Rossen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:7

70e minuut.
Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun onderschept slim de pass. Brun geeft een hoge lob. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mærsk is nu in balbezit. Kryger onderschept slim de pass. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger rent richting de bal. Kryger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - ape recorder 0:8

74e minuut.
Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff met een sublieme pass. Eftene rent richting de bal. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Porkujan is nu in balbezit. Porkujan geeft de bal voor. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gammeltoft de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Østbirk 77%, ape recorder 23%.
FC Østbirk - ape recorder 0:8