Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC4EVER Fortuna IF
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 50.2
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen very good
hopeless Verdedigen good


6e minuut.
Albinus probeert naar een medespeler te passen. Nuschele speelt de bal door. López Marcos rent richting de bal. López Marcos geeft de bal voor. Juel kopt de bal weg. Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tymoshchuk probeert de bal met de borst te controleren. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:1

8e minuut.
Lundvang probeert de bal aan de voet te houden. García Sánchez geeft een hoge lob. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Albinus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:2

13e minuut.
Albinus trapt de bal weg. López Marcos rent richting de bal. López Marcos passt de bal zonder na te denken. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
García Sánchez passt de bal in één keer door. Juel is nu in balbezit. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk schiet op doel. Albinus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jędraszek rent richting de bal. García Sánchez rent richting de bal. Jędraszek geeft een hoge lob. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lundvang geeft de bal voor. Inworp. López Marcos met een snelle inworp. García Sánchez geeft een hoge lob. Tymoshchuk rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lenaerts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel. Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:3

26e minuut.
Lenaerts speelt de bal door. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner geeft een hoge lob. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:4

32e minuut.
Daar is Jędraszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędraszek passt de bal in één keer door. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Albinus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:5

35e minuut.
López Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Marcos geeft een lange en hoge pass. Daar is Juel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
García Sánchez passt de bal zonder na te denken. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts met een sublieme pass. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk schiet op doel. Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Toft Simonsen kopt de bal weg. Hensemann heeft problemen om de bal te vangen. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:6

44e minuut.
García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Toft Simonsen probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Marcos neemt de hoekschop. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC4EVER 79%, Fortuna IF 21%.
LFC4EVER - Fortuna IF 0:6

46e minuut.
Tymoshchuk rent richting de bal. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dahlhuus. Dahlhuus krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tengbjerg is nu in balbezit. López Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. López Marcos passt de bal in één keer door. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:7

51e minuut.
Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juel de bal. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
García Sánchez rent richting de bal. Jędraszek speelt de bal door. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Juel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts geeft de bal voor. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:8

56e minuut.
Hensemann passt de bal in één keer door. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts geeft een hoge lob. García Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:9

58e minuut.
Nuschele speelt de bal door. Klungelig pakt Lenaerts de bal. Lenaerts geeft een lange en hoge pass. García Sánchez springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Daar is García Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldermand bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez onderschept slim de pass. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jędraszek passt de bal met de wreef. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts geeft een lange en hoge pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:10

63e minuut.
Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Lenaerts speelt de bal door. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:11

66e minuut.
Toft Simonsen trapt de bal weg van het doel. Nuschele kopt de bal weg. Juel heeft problemen om de bal te vangen. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bartkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Marcos geeft de bal voor. Daar is Hensemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:12

74e minuut.
Tymoshchuk is nu in balbezit. Juel geeft een lange en hoge pass. Bartkowiak geeft een lange en hoge pass. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez schiet op doel. Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:13

76e minuut.
Klungelig pakt Lenaerts de bal. Lenaerts passt de bal met de wreef. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Lenaerts de bal onder controle te krijgen. Lenaerts met een sublieme pass. Daar is Tymoshchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Albinus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:14

81e minuut.
López Marcos probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk speelt de bal door. García Sánchez rent richting de bal. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
López Marcos speelt de bal door. Bartkowiak geeft een hoge lob. Juel kopt de bal weg. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - Fortuna IF 0:15

85e minuut.
Bang met een sublieme pass. Dahlhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nuschele passt de bal in één keer door. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts passt de bal met de wreef. Daar is Tymoshchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albinus probeert naar een medespeler te passen. Nuschele kopt de bal weg. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
López Marcos is nu in balbezit. López Marcos passt de bal in één keer door. Jędraszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Tymoshchuk de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC4EVER 90%, Fortuna IF 10%.
LFC4EVER - Fortuna IF 0:15