Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Wings FC Svanevej
451 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.4
adequate Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen average


3e minuut.
Gal is nu in balbezit. Donnerup onderschept slim de pass. Donnerup met een sublieme pass. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cramer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conradsen met een snelle inworp. Donnerup rent richting de bal. Donnerup draait met de bal, schiet en ... Møgelvang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Inworp. Derveld met een snelle inworp. Refsgaard rent richting de bal. Houborg verovert de bal door een tackle van achteren. Houborg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson geeft een lange en hoge pass. Overby heeft problemen om de bal te vangen. Søndergaard rent richting de bal. Søndergaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 52%, FC Svanevej 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Wings - FC Svanevej 0:0

60e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Robertson draait met de bal, schiet en ... Mortensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Houborg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - FC Svanevej 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houborg met de inworp. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Søndergaard is nu in balbezit. Søndergaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Robertson passt de bal zonder na te denken. Søndergaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søndergaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - FC Svanevej 0:2

72e minuut.
Bøggild bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøggild passt de bal zonder na te denken. Robertson speelt de bal door. Søndergaard is nu in balbezit. Søndergaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Donnerup geeft een lange en hoge pass. Steino geeft een lange en hoge pass. Mortensen rent richting de bal. Søndergaard onderschept slim de pass. Søndergaard haalt uit met een fantastische trap. Berggreen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hørsted kan de bal niet met de borst controleren. Berggreen met een sublieme pass. Bøggild kopt de bal weg. Søndergaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søndergaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Markussen geeft de bal voor. Houborg kopt de bal weg. Daar is Søndergaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søndergaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - FC Svanevej 0:3

85e minuut.
Bøggild geeft een hoge lob. Hørsted rent richting de bal. Robertson onderschept slim de pass. Søndergaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søndergaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 73%, FC Svanevej 27%.
Black Wings - FC Svanevej 0:3