Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spiders United FC Rido
spider77 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 46.3
unsatisfactory Schieten formidable
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Marrentinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă geeft een lange en hoge pass. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Bandelewski met een sublieme pass. Dubiţă kopt de bal weg. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Bandelewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dubiţă schiet op doel. Marincea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gattlen met een sublieme pass. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:1

15e minuut.
Dubiţă speelt de bal door. Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu met een sublieme pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jungell geeft een lange en hoge pass. Negris kopt de bal weg. Klungelig pakt Utasi de bal. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Bandelewski bokst de bal weg. Marincea kopt de bal weg. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gattlen is nu in balbezit. Apostolescu rent richting de bal. Gattlen rent richting de bal. Gattlen geeft de bal voor. Apostolescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Bandelewski trapt de bal weg. Yandımoğlu kopt de bal weg. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă draait met de bal, schiet en ... Bandelewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Utasi geeft de bal voor. Yandımoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Olsrud de bal. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:2

26e minuut.
Zahiu controleert de bal met de borst. Zahiu speelt de bal door. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:3

28e minuut.
Jungell trapt de bal weg van het doel. Zahiu kopt de bal weg. Apostolescu kan de bal niet met de borst controleren. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Olsrud de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gattlen met een sublieme pass. Tălpaciu geeft een hoge lob. Utasi kopt de bal weg. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dubiţă rent richting de bal. Apostolescu is nu in balbezit. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dubiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Utasi rent richting de bal. Dubiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap. Bandelewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:4

36e minuut.
Jungell geeft een lange en hoge pass. Einarsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia rent richting de bal. Dubiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Jungell probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Negris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yandımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:5

42e minuut.
Negris geeft een lange en hoge pass. Yandımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Einarsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Utasi geeft een lange en hoge pass. Valencia kopt de bal weg. Yandımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 88%, FC Rido 12%.
Spiders United - FC Rido 0:6

50e minuut.
Yandımoğlu speelt de bal door. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiţă rent richting de bal. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:7

53e minuut.
Dubiţă probeert naar een medespeler te passen. Zahiu speelt de bal door. Yandımoğlu met een sublieme pass. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Apostolescu rent richting de bal. Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Bandelewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:8

59e minuut.
Doeltrap. Bandelewski trapt de bal weg van het doel. Dubiţă kopt de bal weg. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dubiţă kopt de bal weg. Apostolescu is nu in balbezit. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap. Bandelewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:9

64e minuut.
Valencia rent richting de bal. Dubiţă onderschept slim de pass. Dubiţă speelt de bal door. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:10

68e minuut.
Apostolescu is nu in balbezit. Jungell speelt de bal door. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă schiet op doel. Bandelewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:11

73e minuut.
Dubiţă passt de bal in één keer door. Tălpaciu geeft een hoge lob. Jungell heeft problemen om de bal te vangen. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Olsrud de bal. Bandelewski speelt de bal door. Zahiu kopt de bal weg. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Gattlen rent richting de bal. Gattlen geeft de bal voor. Apostolescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Apostolescu passt de bal met de wreef. Negris geeft de bal voor. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Bandelewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:12

85e minuut.
Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen passt de bal zonder na te denken. Marrentinho rent richting de bal. Dubiţă onderschept slim de pass. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zahiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Gattlen de bal. Gattlen probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - FC Rido 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 85%, FC Rido 15%.
Spiders United - FC Rido 0:13