Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svanevej NFV20
Normal Tactiek SVH
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Søndergaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson is nu in balbezit. Terzini begaat een overtreding. Terzini krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Fratangeli rent richting de bal. Bro Hansen probeert naar een medespeler te passen. Terzini rent richting de bal. Terzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:1

3e minuut.
Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson begaat een overtreding. Fratangeli raakt geblesseerd tijdens het duel. Norup met een snel genomen vrije trap. Lauberg is nu in balbezit. Terzini onderschept slim de pass. Terzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:2

6e minuut.
Bøggild bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsø speelt de bal door. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:3

8e minuut.
Fenger met een snelle inworp. Bro Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bro Hansen geeft een lange en hoge pass. Terzini rent richting de bal. Terzini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:4

13e minuut.
Cronman geeft de bal voor. Bro Hansen is nu in balbezit. Bro Hansen speelt de bal door. Terzini rent richting de bal. Terzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:5

16e minuut.
Steino met een sublieme pass. Fenger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fenger geeft een lange en hoge pass. Cronman kopt de bal weg. Klungelig pakt Fratangeli de bal. Paal! Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Gal kopt de bal weg. Norup geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gal de bal. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cronman heeft problemen om de bal te vangen. Cronman geeft een hoge lob. Steino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Norup bereikt de bal nog maar net als eerste. Norup geeft een lange en hoge pass. Cramer rent richting de bal. Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli schiet op doel. Møgelvang bokst de bal weg. Terzini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fenger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Møgelvang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Terzini de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:6

40e minuut.
Fenger probeert de bal met de borst te controleren. Fenger geeft de bal voor. Cramer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:7

44e minuut.
Norup kopt de bal weg. Steinsø rent richting de bal. Steinsø passt de bal in één keer door. Terzini is nu in balbezit. Terzini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svanevej 69%, NFV20 31%.
FC Svanevej - NFV20 0:7

49e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Fratangeli speelt de bal door. Terzini rent richting de bal. Terzini draait met de bal, schiet en ... Møgelvang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cramer is nu in balbezit. Terzini verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:8

53e minuut.
Steinsø met een sublieme pass. Klungelig pakt Bro Hansen de bal. Bro Hansen passt de bal in één keer door. Daar is Fratangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Chavez is nu in balbezit. Chavez geeft de bal voor. Cramer heeft problemen om de bal te vangen. Terzini is nu in balbezit. Terzini haalt uit met een fantastische trap. Møgelvang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:9

59e minuut.
Fenger probeert naar een medespeler te passen. Norup bereikt de bal nog maar net als eerste. Norup geeft de bal voor. Terzini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:10

61e minuut.
Klungelig pakt Terzini de bal. Bøggild is nu in balbezit. Steinsø speelt de bal door. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lauberg kopt de bal weg. Bro Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bro Hansen speelt de bal door. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fenger geeft een lange en hoge pass. Steino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bro Hansen is nu in balbezit. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap. Møgelvang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:11

66e minuut.
Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robertson. Fratangeli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norup met een snel genomen vrije trap. Terzini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cramer geeft de bal voor. Inworp. Fenger met een snelle inworp. Daar is Fratangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratangeli geeft een hoge lob. Paal! Terzini kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:12

69e minuut.
Fenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenger geeft de bal voor. Terzini is nu in balbezit. Terzini haalt uit met een fantastische trap. Møgelvang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:13

70e minuut.
Terzini is nu in balbezit. Bøggild onderschept slim de pass. Bøggild met een sublieme pass. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Møgelvang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - NFV20 0:14

71e minuut.
Terzini met een sublieme pass. Klungelig pakt Norup de bal. Norup passt de bal met de wreef. Fenger rent richting de bal. Fenger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Steinsø speelt de bal door. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli geeft een lange en hoge pass. Terzini is nu in balbezit. Terzini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Fenger met een sublieme pass. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli passt de bal met de wreef. Terzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svanevej 83%, NFV20 17%.
FC Svanevej - NFV20 0:14