Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unik IF Avarta BK
Ny taktik Tactiek Dalle 433
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 20.8
excellent Schieten hopeless
very good Passen weak
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Gurgul probeert naar een medespeler te passen. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü speelt de bal door. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita probeert naar een medespeler te passen. Demjén rent richting de bal. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniuk geeft de bal voor. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 1:0

17e minuut.
Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü speelt de bal door. Klungelig pakt Demjén de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 2:0

28e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... Paal! Zurita heeft problemen om de bal te vangen. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Berggreen met een snelle inworp. Klungelig pakt Matiaško de bal. Matiaško geeft een hoge lob. Alköprü rent richting de bal. Alköprü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 3:0

34e minuut.
Matiaško probeert naar een medespeler te passen. Racciatti is nu in balbezit. Demjén verovert de bal door een tackle van achteren. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Pajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 4:0

44e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Klungelig pakt Alköprü de bal. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unik IF 34%, Avarta BK 66%.
Unik IF - Avarta BK 5:0

48e minuut.
Gurgul probeert naar een medespeler te passen. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk passt de bal met de wreef. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 6:0

50e minuut.
Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén speelt de bal door. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 7:0

53e minuut.
Schuurmans met een sublieme pass. Alköprü is nu in balbezit. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü haalt uit met een fantastische trap. Pajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

60e minuut.
Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans speelt de bal door. Alköprü rent richting de bal. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pajor trapt de bal weg van het doel. Spincemaille kopt de bal weg. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... Pajor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 8:0

64e minuut.
Aloğlu speelt de bal door. Siemieniuk heeft problemen om de bal te vangen. Siemieniuk geeft de bal voor. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 9:0

66e minuut.
Racciatti is nu in balbezit. Alköprü verovert de bal door een tackle van achteren. Alköprü speelt de bal door. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... Pajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Siemieniuk heeft problemen om de bal te vangen. Siemieniuk passt de bal zonder na te denken. Gurgul met een sublieme pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel. Pajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 10:0

74e minuut.
Gurgul passt de bal in één keer door. Siemieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk speelt de bal door. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Pajor trapt de bal weg. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille schiet op doel. Pajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Comodino kopt de bal weg. Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk geeft een hoge lob. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemieniuk met een snelle inworp. Aloğlu met een sublieme pass. Demjén is nu in balbezit. Demjén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 11:0

82e minuut.
Aloğlu passt de bal zonder na te denken. Alköprü rent richting de bal. Alköprü geeft de bal voor. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 12:0

84e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Demjén is nu in balbezit. Demjén schiet op doel. Pajor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu passt de bal zonder na te denken. Alköprü rent richting de bal. Alköprü haalt uit met een fantastische trap. Pajor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spincemaille de bal. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pajor trapt de bal weg van het doel. Siemieniuk kopt de bal weg. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille draait met de bal, schiet en ... Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - Avarta BK 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unik IF 20%, Avarta BK 80%.
Unik IF - Avarta BK 13:0