Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Hundene Idrætsforeningen Lanse
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Bundesen speelt de bal door. Lomholdt is nu in balbezit. Lomholdt passt de bal in één keer door. Bless bereikt de bal nog maar net als eerste. Bless haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kopernikus speelt de bal door. Søsted is nu in balbezit. Søsted geeft de bal voor. Bostedt heeft problemen om de bal te vangen. Bostedt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lenskov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Espersen met de inworp. Bostedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostedt geeft de bal voor. Motzfeldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lomholdt met een sublieme pass. Bless bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Green geeft een hoge lob. Espersen is nu in balbezit. Bostedt rent richting de bal. Bostedt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bundesen de bal onder controle te krijgen. Motzfeldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Hundene 62%, Idrætsforeningen Lanse 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Hundene - Idrætsforeningen Lanse 0:0

51e minuut.
Utzon is nu in balbezit. Bostedt onderschept slim de pass. Bostedt probeert naar een medespeler te passen. Mølgård is nu in balbezit. Mølgård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Flintesteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintesteen speelt de bal door. Mølgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgård draait met de bal, schiet en ... Motzfeldt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Møllehave verovert de bal door een tackle van achteren. Gynther rent richting de bal. Gynther passt de bal in één keer door. Mølgård is nu in balbezit. Mølgård haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Søsted trapt de bal weg van het doel. Møllehave kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopernikus de bal. Mølgård rent richting de bal. Mølgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bundesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundesen geeft de bal voor. Møller is nu in balbezit. Møller geeft een lange en hoge pass. Lynggård kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Møllehave geeft de bal voor. Lenskov kopt de bal weg. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Bostedt onderschept slim de pass. Bostedt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Hundene 30%, Idrætsforeningen Lanse 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Hundene - Idrætsforeningen Lanse 0:0