Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Krigerne FC Schau
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Terkelsen rent richting de bal. Langvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gadsby zijn tegenspeler op de grond. Gadsby krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kreutzkampf rent richting de bal. Graulund verovert de bal door een tackle van achteren. Graulund geeft een lange en hoge pass. Øvlisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Øvlisen draait met de bal, schiet en ... Bolvig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Storebjerg probeert naar een medespeler te passen. Frederik is nu in balbezit. Frederik passt de bal zonder na te denken. Terkelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terkelsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Graulund verovert de bal door een tackle van achteren. Graulund passt de bal zonder na te denken. Gadsby speelt de bal door. Daar is Øvlisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øvlisen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Frederik passt de bal met de wreef. Langvad heeft problemen om de bal te vangen. Langvad probeert naar een medespeler te passen. Terkelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terkelsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Storebjerg passt de bal met de wreef. Gadsby bereikt de bal nog maar net als eerste. Langvad verovert de bal door een tackle van achteren. Terkelsen is nu in balbezit. Terkelsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Krigerne 49%, FC Schau 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Krigerne - FC Schau 0:0

73e minuut.
Eeg Jensen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frederik met de inworp. Langvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Langvad geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ahnfeldt kopt de bal weg. Inworp. Bundgård met de inworp. Høegh is nu in balbezit. Høegh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bøhne geeft een lange en hoge pass. Høegh rent richting de bal. Høegh passt de bal met de wreef. Øvlisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Øvlisen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Krigerne 39%, FC Schau 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Krigerne - FC Schau 0:0