Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Iskold IK Falkene
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Richter met de inworp. Hvidt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sønderstrup. Hvidt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hvidt wilt de vrije trap nemen. Bendtner bokst de bal weg.

15e minuut.
Tengbjerg is nu in balbezit. Lauvring onderschept slim de pass. Lauvring geeft een hoge lob. Lautrup rent richting de bal. Lautrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jochimsen onderschept slim de pass. Jochimsen met een sublieme pass. Vindelev is nu in balbezit. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jochimsen verovert de bal door een tackle van achteren. Jochimsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Johnsen de bal. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iskold 59%, IK Falkene 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Iskold - IK Falkene 0:0

52e minuut.
Richter rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richter met de inworp. Hvidt is nu in balbezit. Hvidt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lund Jørgensen trapt de bal weg van het doel. Vindelev probeert de bal met de borst te controleren. Dahl is nu in balbezit. Vindelev onderschept slim de pass. Vindelev geeft een hoge lob. Lund Jørgensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Adsersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jochimsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jochimsen passt de bal met de wreef. Vindelev is nu in balbezit. Vindelev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Adsersen geeft de bal voor. Inworp. Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hvidt rent richting de bal. Hvidt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Adsersen probeert naar een medespeler te passen. Sønderstrup heeft problemen om de bal te vangen. Sønderstrup probeert naar een medespeler te passen. Hensemann rent richting de bal. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iskold 57%, IK Falkene 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Iskold - IK Falkene 0:0