Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borup Bankager Eagles
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Ørnholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ankergren de bal. Ankergren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duelund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Hviid met de inworp. Hermann is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ørnholt ... Strafschop! Hermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermann neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Ahlenfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann onderschept slim de pass. Hermann speelt de bal door. Ankergren is nu in balbezit. Ankergren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bendsen onderschept slim de pass. Hermann is nu in balbezit. Ørnholt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ørnholt krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Glerup is nu in balbezit. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Ankergren de bal. Ankergren draait met de bal, schiet en ... Duelund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Blachman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibsen met de inworp. Hermann rent richting de bal. Hermann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bendsen met een sublieme pass. Krølben Nielsen rent richting de bal. Krølben Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Ankergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankergren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borup 69%, Bankager Eagles 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Borup - Bankager Eagles 0:0

50e minuut.
Ørnholt is nu in balbezit. Bendsen onderschept slim de pass. Bendsen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hermann de bal. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann probeert naar een medespeler te passen. Ankergren rent richting de bal. Ankergren haalt uit met een fantastische trap. Duelund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bendsen met een sublieme pass. Damgaard is nu in balbezit. Damgaard geeft een lange en hoge pass. Dalgård is nu in balbezit. Dalgård draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hviid verovert de bal door een tackle van achteren. Hviid geeft een hoge lob. Blachman heeft problemen om de bal te vangen. Ankergren is nu in balbezit. Ankergren draait met de bal, schiet en ... Duelund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauberg geeft de bal voor. Krølben Nielsen heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lauberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hermann geeft de bal voor. Ibsen rent richting de bal. Damgaard probeert naar een medespeler te passen. Hermann heeft problemen om de bal te vangen. Hermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borup - Bankager Eagles 0:1

78e minuut.
Ankergren passt de bal met de wreef. Bähncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähncke speelt de bal door. Dalgård rent richting de bal. Dalgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borup 57%, Bankager Eagles 43%.
FC Borup - Bankager Eagles 0:1