Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Krigerne FC Punkerne
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Dahl Jensen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jerne komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Høegh is nu in balbezit. Christiansen rent richting de bal. Høegh verovert de bal door een tackle van achteren. Høegh draait met de bal, schiet en ... Eg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Øvlisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Øvlisen draait met de bal, schiet en ... Holberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Krigerne - FC Punkerne 1:0

15e minuut.
Simonsen rent richting de bal. Simonsen passt de bal in één keer door. Bjerg rent richting de bal. Bjerg schiet op doel. Brahe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Simonsen is nu in balbezit. Simonsen geeft de bal voor. Eeg Jensen heeft problemen om de bal te vangen. Damgaard rent richting de bal. Damgaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Graulund rent richting de bal. Bjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerg passt de bal in één keer door. Damgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Damgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Høegh verovert de bal door een tackle van achteren. Høegh geeft een hoge lob. Øvlisen is nu in balbezit. Øvlisen haalt uit met een fantastische trap. Holberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Krigerne - FC Punkerne 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Krigerne 33%, FC Punkerne 67%.
AC Krigerne - FC Punkerne 2:0

54e minuut.
Juelsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Høegh rent richting de bal. Høegh passt de bal zonder na te denken. Øvlisen rent richting de bal. Øvlisen schiet op doel. Holberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Jerne geeft de bal voor. Bjerg rent richting de bal. Bjerg probeert naar een medespeler te passen. Damgaard rent richting de bal. Damgaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Krigerne 47%, FC Punkerne 53%.
AC Krigerne - FC Punkerne 2:0