Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolution Bath City F.C.
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
de Mylius probeert de bal aan de voet te houden. Aldermann rent richting de bal. Damhus onderschept slim de pass. Damhus draait met de bal, schiet en ... Uldahl probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bækgård passt de bal zonder na te denken. Haugaard is nu in balbezit. Haugaard passt de bal in één keer door. Sønderbech is nu in balbezit. Sønderbech geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution 59%, Bath City F.C. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Revolution - Bath City F.C. 0:0

57e minuut.
Aldermann verovert de bal door een tackle van achteren. Aldermann passt de bal zonder na te denken. Kristiansen is nu in balbezit. Haugaard rent richting de bal. Haugaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Uldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uldahl passt de bal in één keer door. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Damhus verovert de bal door een tackle van achteren. Damhus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Aldermann is nu in balbezit. Espersen verovert de bal door een tackle van achteren. Espersen probeert naar een medespeler te passen. Damhus is nu in balbezit. Damhus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution - Bath City F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution 64%, Bath City F.C. 36%.
Revolution - Bath City F.C. 1:0