Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slagelse B og I Boldklubben Røde hær
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Klemmesen speelt de bal door. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson met een sublieme pass. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tausen onderschept slim de pass. Tausen passt de bal in één keer door. Uldahl is nu in balbezit. Lauvring rent richting de bal. Lauvring geeft de bal voor. Broberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Harper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frederik rent richting de bal. Frederik geeft een lange en hoge pass. Aabjørn heeft problemen om de bal te vangen. Aabjørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slagelse B og I - Boldklubben Røde hær 1:0

33e minuut.
Skovenborg geeft een hoge lob. Nielsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blavnsfeldt. Blavnsfeldt krijgt een gele kaart. Nielsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Nielsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thorning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slagelse B og I 49%, Boldklubben Røde hær 51%.
Slagelse B og I - Boldklubben Røde hær 1:0

52e minuut.
Blavnsfeldt is nu in balbezit. Blavnsfeldt passt de bal met de wreef. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn schiet op doel. Broberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slagelse B og I - Boldklubben Røde hær 2:0

59e minuut.
Bjerg kan de bal niet met de borst controleren. Brahe rent richting de bal. Bjerg begaat een overtreding. Bjerg krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring geeft een lange en hoge pass. Lauridtsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slagelse B og I 49%, Boldklubben Røde hær 51%.
Slagelse B og I - Boldklubben Røde hær 2:0