Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastion of Fortune FC Smile
BoF Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 25.6
good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen weak


8e minuut.
Englert geeft een lange en hoge pass. Beirens probeert naar een medespeler te passen. Rolfes kopt de bal weg. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Schatz de bal. Schatz speelt de bal door. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ... Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Smile 1:0

14e minuut.
Standfest met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Smile 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Steindel de bal. Schatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatz met een sublieme pass. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Smile 3:0

22e minuut.
Panosch heeft problemen om de bal te vangen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Schatz is nu in balbezit. Schatz passt de bal zonder na te denken. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Smile 4:0

31e minuut.
Steindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes onderschept slim de pass. Rolfes geeft een lange en hoge pass. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Gonzo bokst de bal weg. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Smile 5:0

40e minuut.
Rolfes probeert naar een medespeler te passen. Romero probeert naar een medespeler te passen. Oswald is nu in balbezit. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Standfest bereikt de bal nog maar net als eerste. Standfest geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gartner de bal onder controle te krijgen. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Smile 6:0

45e minuut.
Steindel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Robledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion of Fortune 40%, FC Smile 60%.
Bastion of Fortune - FC Smile 6:0

50e minuut.
Gronau probeert naar een medespeler te passen. Rolfes rent richting de bal. Frings tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frings krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gonzo speelt de bal door. Gronau kopt de bal weg. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rolfes met een sublieme pass. Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Smile 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion of Fortune 35%, FC Smile 65%.
Bastion of Fortune - FC Smile 7:0