Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights Gusif United
541w Tactiek 4er Kette
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 51.2
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Fröch draait met de bal, schiet en ... Maltritz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krecikowski neemt de hoekschop. Fröch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Seiberth geeft de bal voor. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła passt de bal in één keer door. Fröch rent richting de bal. Fröch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Lala kopt de bal weg. Daar is Jaskóła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła geeft een hoge lob. Resch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jaskóła speelt de bal door. Daar is Fröch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch onderschept slim de pass. Fröch schiet op doel. Resch bokst de bal weg.

19e minuut.
Krecikowski met een sublieme pass. Dönmez speelt de bal door. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła geeft de bal voor. Fröch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vilhena verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhena met een sublieme pass. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła geeft de bal voor. Fröch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Gusif United 1:0

30e minuut.
Dönmez heeft problemen om de bal te vangen. Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski geeft de bal voor. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Resch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła passt de bal in één keer door. Zech speelt de bal door. Fröch rent richting de bal. Fröch schiet op doel. Resch bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Lala heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Gusif United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 34%, Gusif United 66%.
AFC Austrian Black Knights - Gusif United 2:0

53e minuut.
Dönmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rennhak zijn tegenspeler op de grond. Krecikowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Dönmez is nu in balbezit. Dönmez passt de bal zonder na te denken. Jaskóła speelt de bal door. Fröch is nu in balbezit. Fröch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lumpf kopt de bal weg. Krecikowski geeft de bal voor. Fröch is nu in balbezit. Fröch schiet op doel. Resch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Gusif United 3:0

59e minuut.
Grasser passt de bal zonder na te denken. Rennhak rent richting de bal. Fröch maakt een afschuwelijke overtreding. Fröch krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lell met een sublieme pass. Rennhak rent richting de bal. Krecikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krecikowski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Krecikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krecikowski probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła geeft de bal voor. Fröch krijgt zijn hoofd ertegen. Resch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zech rent richting de bal. Zech geeft de bal voor. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Fröch heeft problemen om de bal te vangen. Fröch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Christler is nu in balbezit. Christler probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła heeft problemen om de bal te vangen. Jaskóła geeft de bal voor. Fröch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Gusif United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 45%, Gusif United 55%.
AFC Austrian Black Knights - Gusif United 4:0