Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floridsdorfer Schienbeintreter SC Augarten
3-2-3-2 Tactiek Taktik 3
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Brizzolara heeft problemen om de bal te vangen. Brizzolara geeft een lange en hoge pass. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Maraver rent richting de bal. Maraver passt de bal zonder na te denken. Hauser is nu in balbezit. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hauser is nu in balbezit. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan passt de bal zonder na te denken. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wessels probeert naar een medespeler te passen. Brizzolara is nu in balbezit. Brizzolara probeert naar een medespeler te passen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wessels probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Szpiech de bal onder controle te krijgen. Medialdea is nu in balbezit. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech schiet op doel. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:1

31e minuut.
Maraver passt de bal zonder na te denken. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medialdea krijgt een gele kaart. Szpiech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quadros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Maraver onderschept slim de pass. Maraver geeft de bal voor. Szpiech kopt de bal weg. Hauser rent richting de bal. Hauser schiet op doel. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:2

37e minuut.
Zheinov rent richting de bal. Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech met een sublieme pass. Klungelig pakt Maraver de bal. Maraver geeft een hoge lob. Guimarães bokst de bal weg.

42e minuut.
Wessels geeft een hoge lob. Maraver is nu in balbezit. Maraver geeft een hoge lob. Hauser springt en kopt de bal. Guimarães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:3

43e minuut.
Zheinov geeft de bal voor. Stepanyan speelt de bal door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel. Guimarães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridsdorfer Schienbeintreter 69%, SC Augarten 31%.
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:4

47e minuut.
Sârbulescu onderschept slim de pass. Sârbulescu geeft een lange en hoge pass. Maraver kopt de bal weg. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Brizzolara rent richting de bal. Brizzolara met een sublieme pass. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ... Guimarães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:5

55e minuut.
Klungelig pakt Szpiech de bal. Maraver rent richting de bal. Maraver passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szpiech de bal. Szpiech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Karinthy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kumtepe komt het veld opgelopen. Hacker komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft de bal voor. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel. Guimarães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:6

69e minuut.
Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Minh rent richting de bal. Anh Minh passt de bal in één keer door. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Guimarães trapt de bal weg. Stepanyan kopt de bal weg. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kumtepe met een sublieme pass. Szpiech rent richting de bal. Met opzet legt Zheinov zijn tegenspeler op de grond. Szpiech raakt geblesseerd tijdens het duel. Stepanyan met een snel genomen vrije trap. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Külm geeft een lange en hoge pass. Szpiech rent richting de bal. Kumtepe probeert de bal aan de voet te houden. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:7

83e minuut.
Daar is Meilak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nijs met een sublieme pass. Sârbulescu geeft de bal voor. Brizzolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Brizzolara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rareşoaica rent richting de bal. Hauser onderschept slim de pass. Hauser geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kumtepe kopt de bal weg. Medialdea heeft problemen om de bal te vangen. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridsdorfer Schienbeintreter 74%, SC Augarten 26%.
Floridsdorfer Schienbeintreter - SC Augarten 0:8