Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mag1899Scr Vfb Soccerwadln 08 Tirol
Normal Tactiek Buli
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Funk passt de bal met de wreef. Feurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łubkowski schiet op doel. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:1

7e minuut.
Funk passt de bal zonder na te denken. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski draait met de bal, schiet en ... Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:2

9e minuut.
Spitzer onderschept slim de pass. Funk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski draait met de bal, schiet en ... Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:3

10e minuut.
Dahlmann heeft problemen om de bal te vangen. Purgathofer rent richting de bal. Purgathofer passt de bal in één keer door. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski draait met de bal, schiet en ... Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:4

12e minuut.
Funk bereikt de bal nog maar net als eerste. Funk speelt de bal door. Crudele rent richting de bal. Hochreuther onderschept slim de pass. Spitzer onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Funk is nu in balbezit. Funk passt de bal met de wreef. Tomescu met een sublieme pass. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ponzinibbi kopt de bal weg. Daar is Purgathofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crudele rent richting de bal. Funk rent richting de bal. Funk draait met de bal, schiet en ... Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Feurer geeft de bal voor. Egger kopt de bal weg. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:5

27e minuut.
Funk passt de bal in één keer door. Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łubkowski. Łubkowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Unterrainer geeft een lange en hoge pass. Spitzer kopt de bal weg. Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski schiet op doel. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:6

31e minuut.
Kopeć met de inworp. Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz passt de bal zonder na te denken. Funk is nu in balbezit. Funk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomescu zal de hoekschop nemen. Łubkowski kopt de bal weg. Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Crudele haalt uit met een fantastische trap. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Spitzer onderschept slim de pass. Spitzer passt de bal met de wreef. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mag1899Scr 69%, Vfb Soccerwadln 08 Tirol 31%.
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:7

47e minuut.
Spitzer met een sublieme pass. Funk rent richting de bal. Funk probeert naar een medespeler te passen. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Funk heeft problemen om de bal te vangen. Spitzer is nu in balbezit. Spitzer passt de bal met de wreef. Daar is Łubkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Przeżuwacz passt de bal met de wreef. Spitzer rent richting de bal. Spitzer passt de bal in één keer door. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Spitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzer geeft een hoge lob. Daar is Łubkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funk is nu in balbezit. Funk schiet op doel. Gonzo bokst de bal weg. Feurer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:8

60e minuut.
Funk passt de bal met de wreef. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski draait met de bal, schiet en ... Unterrainer probeert de bal aan de voet te houden. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:9

63e minuut.
Crudele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Funk rent richting de bal. Funk passt de bal zonder na te denken. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski draait met de bal, schiet en ... Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Spitzer kopt de bal weg. Klungelig pakt Crudele de bal. Funk met een sublieme pass. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:10

77e minuut.
Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Troll bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Przeżuwacz probeert naar een medespeler te passen. Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Crudele passt de bal in één keer door. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:11

87e minuut.
Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz geeft de bal voor. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski schiet op doel. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:12

89e minuut.
Tomescu rent richting de bal. Tomescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Purgathofer de bal. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu passt de bal in één keer door. Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mag1899Scr 83%, Vfb Soccerwadln 08 Tirol 17%.
Mag1899Scr - Vfb Soccerwadln 08 Tirol 0:12