Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HC Haksler SVH Waldbach
reisi1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 26.6
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen average


5e minuut.
Hollerer geeft de bal voor. Mattiola is nu in balbezit. Gretzky probeert naar een medespeler te passen. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Tonner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Heraf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zafertepe raakt geblesseerd tijdens het duel. Gretzky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tonner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 1:0

10e minuut.
Prey passt de bal met de wreef. Engling rent richting de bal. Engling passt de bal in één keer door. Gronau is nu in balbezit. Gronau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbo met een sublieme pass. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Heraf verovert de bal door een tackle van achteren. Zafertepe kan de bal niet met de borst controleren. Zafertepe geeft een lange en hoge pass. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turbo rent richting de bal. Turbo geeft de bal voor. Pataxó rent richting de bal. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Tonner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 2:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polechoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turbo geeft een lange en hoge pass. Pataxó springt en kopt de bal. Tonner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 3:0

23e minuut.
Mattiola probeert de bal aan de voet te houden. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński passt de bal met de wreef. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 4:0

25e minuut.
Turbo passt de bal met de wreef. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe passt de bal in één keer door. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Polechoński onderschept slim de pass. Polechoński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neustädter de bal. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gretzky passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Turbo de bal onder controle te krijgen. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 5:0

34e minuut.
Gronau passt de bal met de wreef. Daar is Heraf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollerer rent richting de bal. Pataxó onderschept slim de pass. Pataxó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pałubicki passt de bal zonder na te denken. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe geeft de bal voor. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 6:0

38e minuut.
Turbo geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Neustädter trapt de bal weg. Engling rent richting de bal. Engling geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hollerer rent richting de bal. Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollerer begaat een overtreding. Hollerer krijgt een gele kaart. Gretzky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pałubicki met een snel genomen vrije trap. Pataxó springt en kopt de bal. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Hanappi met een sublieme pass. Hollerer met een sublieme pass. Gretzky probeert naar een medespeler te passen. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HC Haksler 21%, SVH Waldbach 79%.
HC Haksler - SVH Waldbach 7:0

47e minuut.
Inworp. Moser met een snelle inworp. Hollerer probeert naar een medespeler te passen. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pałubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pałubicki met een sublieme pass. Gretzky met een sublieme pass. Pataxó rent richting de bal. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Tonner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Turbo de bal. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 8:0

51e minuut.
Daar is Zimmerbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński passt de bal met de wreef. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tonner met een harde bal richting middenveld. Hönicke kopt de bal weg. Pataxó rent richting de bal. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. Tonner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Pałubicki de bal onder controle te krijgen. Pałubicki geeft de bal voor. Daar is Neustädter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Prey de bal. Turbo onderschept slim de pass. Turbo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neustädter de bal. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pataxó maakt een snoekduik en kopt de bal. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tonner probeert naar een medespeler te passen. Pałubicki kopt de bal weg. Pataxó rent richting de bal. Turbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 9:0

62e minuut.
Pataxó verovert de bal door een tackle van achteren. Pataxó passt de bal in één keer door. Daar is Zafertepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zafertepe geeft een hoge lob. Pataxó maakt een snoekduik en kopt de bal. Tonner bokst de bal weg.

68e minuut.
Gronau passt de bal in één keer door. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński passt de bal in één keer door. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 10:0

74e minuut.
Turbo is nu in balbezit. Turbo passt de bal in één keer door. Pataxó rent richting de bal. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Tonner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 11:0

76e minuut.
Zimmerbauer geeft de bal voor. Inworp. Polechoński met een snelle inworp. Gretzky geeft de bal voor. Turbo kopt de bal weg. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 12:0

78e minuut.
Pałubicki heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberger is nu in balbezit. Pałubicki onderschept slim de pass. Pałubicki geeft de bal voor. Pataxó krijgt zijn hoofd ertegen. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Heraf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zafertepe met de inworp. Pałubicki geeft een hoge lob. Pataxó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zimmerbauer kopt de bal weg. Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gretzky speelt de bal door. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó schiet op doel. Tonner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gretzky met een sublieme pass. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński geeft een hoge lob. Pataxó krijgt zijn hoofd ertegen. Tonner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Neustädter de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gretzky is nu in balbezit. Gretzky passt de bal in één keer door. Pataxó heeft problemen om de bal te vangen. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. Tonner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - SVH Waldbach 13:0

87e minuut.
Hönicke kopt de bal weg. Pałubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałubicki passt de bal met de wreef. Turbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbo haalt uit met een fantastische trap. Tonner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Turbo is nu in balbezit. Turbo passt de bal met de wreef. Heraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó verovert de bal door een tackle van achteren. Pataxó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tonner met een harde bal richting middenveld. Zafertepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Turbo de bal. Pataxó rent richting de bal. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HC Haksler 12%, SVH Waldbach 88%.
HC Haksler - SVH Waldbach 13:0