Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:14
  • Competitiewedstrijd: Erste Liga.03
  • Stadion: Cox Ground
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12533
FC COX FC Pay2Lose
352 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 27.7
incredible Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Lombrea kopt de bal weg. Salmenoksa speelt de bal door. Duta speelt de bal door. Nosović is nu in balbezit. Nosović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Schwarz geeft de bal voor. Estrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Schneeberger moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schneeberger schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Nosović rent richting de bal. Nosović schiet op doel. Vorbeck probeert de bal aan de voet te houden. Nosović rent richting de bal. Nosović haalt uit met een fantastische trap. Kickstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Nosović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vorbeck de bal onder controle te krijgen. Saelens geeft de bal voor. Lombrea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 1:0

12e minuut.
Schwarz passt de bal met de wreef. Schulmeister rent richting de bal. Schulmeister geeft de bal voor. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sriyanon passt de bal zonder na te denken. Goethe probeert naar een medespeler te passen. Fortes Calvo speelt de bal door. Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Sriyanon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriyanon met een sublieme pass. Nosović rent richting de bal. Nosović haalt uit met een fantastische trap. Kickstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 2:0

22e minuut.
Salmenoksa met een sublieme pass. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een hoge lob. Nosović rent richting de bal. Nosović haalt uit met een fantastische trap. Kickstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nosović is nu in balbezit. Vorbeck rent richting de bal. Nosović onderschept slim de pass. Nosović schiet op doel. Kickstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 3:0

28e minuut.
Salmenoksa is nu in balbezit. Salmenoksa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 4:0

31e minuut.
Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorbeck onderschept slim de pass. Vorbeck speelt de bal door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 5:0

36e minuut.
Lombrea geeft een lange en hoge pass. Salmenoksa geeft de bal voor. Mollner kopt de bal weg. Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kickstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fortes Calvo neemt de hoekschop. Lombrea kopt de bal weg. Salmenoksa is nu in balbezit. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea schiet op doel. Saelens heeft problemen om de bal te vangen. Saelens geeft de bal voor. Lombrea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 20%, FC Pay2Lose 80%.
FC COX - FC Pay2Lose 5:0

46e minuut.
Saelens verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schulmeister met de inworp. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kickstein met een harde bal richting middenveld. Urferer kopt de bal weg. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 6:0

53e minuut.
Urferer met de inworp. Fortes Calvo geeft een hoge lob. Nosović rent richting de bal. Nosović draait met de bal, schiet en ... Kickstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 7:0

56e minuut.
Urferer probeert naar een medespeler te passen. Lombrea is nu in balbezit. Salmenoksa met een sublieme pass. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 8:0

60e minuut.
Duta kopt de bal weg. Salmenoksa heeft problemen om de bal te vangen. Salmenoksa passt de bal met de wreef. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović schiet op doel. Kickstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kickstein met een sublieme pass. Schneiderbauer is nu in balbezit. Urferer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urferer krijgt een gele kaart. Schneiderbauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pockihned met een snel genomen vrije trap. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Urferer speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollner rent richting de bal. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Kickstein bokst de bal weg. Nosović rent richting de bal. Nosović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 9:0

66e minuut.
Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta passt de bal met de wreef. Nosović rent richting de bal. Nosović draait met de bal, schiet en ... Kickstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 10:0

67e minuut.
Schwarz speelt de bal door. Schneiderbauer heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - FC Pay2Lose 11:0

71e minuut.
Doeltrap. Kickstein trapt de bal weg. Urferer kopt de bal weg. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

73e minuut.
Vorbeck geeft de bal voor. Sriyanon controleert de bal met de borst. Sriyanon geeft de bal voor. Nosović rent richting de bal. Nosović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović draait met de bal, schiet en ... Kickstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Kickstein speelt de bal door. Urferer kopt de bal weg. Salmenoksa speelt de bal door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Kickstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Salmenoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa rent richting de bal. Salmenoksa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Schulmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelens onderschept slim de pass. Saelens speelt de bal door. Nosović rent richting de bal. Nosović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nosović speelt de bal door. Daar is Salmenoksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenoksa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 7%, FC Pay2Lose 93%.
FC COX - FC Pay2Lose 11:0