Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Offerdal IFK träben
Libero Tactiek hej
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 59
good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Åsgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher passt de bal met de wreef. Skugge is nu in balbezit. Skugge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fröberg geeft een hoge lob. Skugge kopt de bal weg. Åsgårdh is nu in balbezit. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher draait met de bal, schiet en ... Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kullander kopt de bal weg. Fröberg rent richting de bal. Fröberg speelt de bal door. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster passt de bal met de wreef. Fröberg speelt de bal door. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Skugge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mustalainen rent richting de bal. Fröberg rent richting de bal. Sjöblom maakt een afschuwelijke overtreding. Fröberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Kullander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Wastå onderschept slim de pass. Jakobsson rent richting de bal. Tynander begaat een overtreding. Tynander krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fröberg de bal. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel. Fransson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fröberg met de inworp. Eriksson rent richting de bal. Eriksson geeft de bal voor. Fisher rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - IFK träben 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 69%, IFK träben 31%.
Kickers Offerdal - IFK träben 0:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bok komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Skugge geeft een lange en hoge pass. Åsgårdh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Fransson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - IFK träben 0:2

62e minuut.
Fröberg speelt de bal door. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher passt de bal zonder na te denken. Tynander is nu in balbezit. Tynander geeft een lange en hoge pass. Fransson bokst de bal weg.

64e minuut.
Inworp. Renberg komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Münster heeft problemen om de bal te vangen. Fröberg speelt de bal door. Eriksson met een sublieme pass. Skugge is nu in balbezit. Skugge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kullander geeft de bal voor. Klungelig pakt Fisher de bal. Bok maakt een afschuwelijke overtreding. Bok krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Höij komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Skugge kopt de bal weg. Renberg probeert de bal aan de voet te houden. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - IFK träben 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 67%, IFK träben 33%.
Kickers Offerdal - IFK träben 0:3