Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slaskbo IK Gnuville BK
extradef Tactiek fylle
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 61.8
average Schieten outstanding
solid Passen incredible
good Verdedigen very good


1e minuut.
Ising met een sublieme pass. Daar is Wissing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wissing probeert naar een medespeler te passen. Carlitos is nu in balbezit. Carlitos schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Örjansson is nu in balbezit. Örjansson passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tallheden neemt de hoekschop. Carlitos maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewenhaupt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Uhlan geeft de bal voor. Hjelm kopt de bal weg. Şeitan rent richting de bal. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Lewenhaupt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Yngsjö is nu in balbezit. Yngsjö passt de bal in één keer door. Carlitos is nu in balbezit. Carlitos draait met de bal, schiet en ... Lewenhaupt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:1

14e minuut.
Uhlan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jidsjö met een snelle inworp. Carlitos rent richting de bal. Carlitos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żebro met een harde bal richting middenveld. Yngsjö kopt de bal weg. Şeitan rent richting de bal. Şeitan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewenhaupt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:2

23e minuut.
Jidsjö speelt de bal door. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson is nu in balbezit. Carlitos verovert de bal door een tackle van achteren. Carlitos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Boëthius passt de bal in één keer door. Tallheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallheden passt de bal in één keer door. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wissing probeert naar een medespeler te passen. Ising bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising met een sublieme pass. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tallheden kopt de bal weg. Daar is Şeitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Neroj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boëthius de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:3

42e minuut.
Tallheden passt de bal in één keer door. Ising bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising met een sublieme pass. Carlitos rent richting de bal. Carlitos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 84%, Gnuville BK 16%.
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:4

48e minuut.
Urbansson probeert naar een medespeler te passen. Ising bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising geeft een lange en hoge pass. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos schiet op doel. Lewenhaupt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Tallheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boëthius speelt de bal door. Langenegger kan de bal niet met de borst controleren. Carlitos rent richting de bal. Carlitos draait met de bal, schiet en ... Lewenhaupt bokst de bal weg.

53e minuut.
Örjansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallheden onderschept slim de pass. Tallheden probeert naar een medespeler te passen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Yngsjö is nu in balbezit. Duckmarck begaat een overtreding. Yngsjö raakt geblesseerd tijdens het duel. Hjelm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan schiet op doel. Lewenhaupt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:5

61e minuut.
Ising heeft problemen om de bal te vangen. Ising met een sublieme pass. Jidsjö rent richting de bal. Jidsjö geeft een lange en hoge pass. Şeitan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewenhaupt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:6

70e minuut.
Yngsjö met een sublieme pass. Tallheden is nu in balbezit. Tallheden passt de bal zonder na te denken. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ising speelt de bal door. Şeitan is nu in balbezit. Neroj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neroj krijgt een gele kaart. Şeitan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şeitan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:7

76e minuut.
Wissing probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tallheden de bal. Tallheden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carlitos de bal. Carlitos schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Jidsjö geeft de bal voor. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Yngsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngsjö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Ising, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjelm rent richting de bal. Hjelm passt de bal in één keer door. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan schiet op doel. Lewenhaupt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Carlitos geeft de bal voor. Neroj probeert de bal met de borst te controleren. Tallheden rent richting de bal. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. Lewenhaupt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Uhlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan rent richting de bal. Uhlan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uhlan krijgt een gele kaart. Şeitan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yngsjö neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lewenhaupt probeert naar een medespeler te passen. Yngsjö kopt de bal weg. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Yngsjö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yngsjö passt de bal zonder na te denken. Guglia rent richting de bal. Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren. Şeitan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Carlitos de bal. Yngsjö rent richting de bal. Yngsjö passt de bal met de wreef. Carlitos rent richting de bal. Carlitos haalt uit met een fantastische trap. Lewenhaupt bokst de bal weg.

90e minuut.
Neroj bereikt de bal nog maar net als eerste. Neroj geeft de bal voor. Jidsjö met een sublieme pass. Klungelig pakt Carlitos de bal. Carlitos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 87%, Gnuville BK 13%.
Slaskbo IK - Gnuville BK 0:7