Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK träben Nova
hej Tactiek Come as you are
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fisher raakt geblesseerd tijdens het duel. Fisher legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Nova 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Véron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström geeft een hoge lob. Gyllenhammar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK träben - Nova 1:1

10e minuut.
Aubessard met een sublieme pass. Wasa verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári rent richting de bal. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar schiet op doel. Sjögran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aubessard neemt de hoekschop. Gyllenhammar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Nova 1:2

13e minuut.
Véron geeft de bal voor. Szathmári kopt de bal weg. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap. Sjögran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Nova 1:3

16e minuut.
Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleetwood met een snelle inworp. Klungelig pakt Eriksson de bal. Eriksson geeft de bal voor. Kruskal bokst de bal weg.

19e minuut.
Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tynander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eriksson geeft de bal voor. Kruskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Momot geeft een hoge lob. Aubessard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubessard passt de bal zonder na te denken. Skugge is nu in balbezit. Skugge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aubessard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Véron rent richting de bal. Véron passt de bal met de wreef. Daar is Gyllenhammar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Nova 1:4

28e minuut.
Berriozábal met een sublieme pass. Véron rent richting de bal. Véron probeert naar een medespeler te passen. Ström geeft een lange en hoge pass. Gyllenhammar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fleetwood speelt de bal door. Daar is Skugge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skugge passt de bal zonder na te denken. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 48%, Nova 52%.
IFK träben - Nova 1:4

60e minuut.
Eriksson speelt de bal door. Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood passt de bal met de wreef. Jaeger rent richting de bal. Jaeger passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Momot passt de bal zonder na te denken. Tynander probeert naar een medespeler te passen. Eriksson rent richting de bal. Eriksson geeft een lange en hoge pass. Fisher maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Momot onderschept slim de pass. Momot met een sublieme pass. Davidsson rent richting de bal. Fisher onderschept slim de pass. Fisher draait met de bal, schiet en ... Kruskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Wujec speelt de bal door. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tynander kopt de bal weg. Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Nova 2:4

73e minuut.
Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec passt de bal zonder na te denken. Ström heeft problemen om de bal te vangen. Ström geeft een hoge lob. Szathmári springt en kopt de bal. Sjögran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Żaczek probeert de bal met de borst te controleren. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeger geeft een hoge lob. Wasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar verovert de bal door een tackle van achteren. Gyllenhammar schiet op doel. Sjögran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 40%, Nova 60%.
IFK träben - Nova 2:4