Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trissen FC IFK Göteborg Sweden
343 Tactiek 424
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


9e minuut.
Stolić probeert naar een medespeler te passen. Sälle rent richting de bal. Dudgeon verovert de bal door een tackle van achteren. Dudgeon haalt uit met een fantastische trap. Sjöberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lagerbäck speelt de bal door. Daar is Flinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flinta passt de bal zonder na te denken. Dufva rent richting de bal. Dufva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stefansson kopt de bal weg. Lagerbäck heeft problemen om de bal te vangen. Orre rent richting de bal. Dufva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Unger geeft een lange en hoge pass. Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić passt de bal zonder na te denken. Dudgeon rent richting de bal. Dudgeon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 1:0

25e minuut.
Vippenhjälm met een snelle inworp. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger speelt de bal door. Stolić rent richting de bal. Stolić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 2:0

25e minuut.
Stolić rent richting de bal. Lagerbäck verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerbäck speelt de bal door. Dudgeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Unger onderschept slim de pass. Sälle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Unger raakt geblesseerd tijdens het duel. Sälle met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dudgeon neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 3:0

34e minuut.
Daar is Unger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolić is nu in balbezit. Stolić passt de bal met de wreef. Unger is nu in balbezit. Unger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 4:0

37e minuut.
Inworp. Riis met de inworp. Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre verovert de bal door een tackle van achteren. Orre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vippenhjälm passt de bal met de wreef. Dudgeon is nu in balbezit. Sälle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dudgeon raakt geblesseerd tijdens het duel. Dageby legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 5:0

42e minuut.
Höjer met een sublieme pass. Stolić rent richting de bal. Stolić probeert naar een medespeler te passen. Dudgeon is nu in balbezit. Dudgeon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Lagerbäck kopt de bal weg. Orre rent richting de bal. Dageby begaat een overtreding. Dageby krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trissen FC 41%, IFK Göteborg Sweden 59%.
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 5:0

47e minuut.
Hammarhjärta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riis met een snelle inworp. Unger is nu in balbezit. Unger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sälle met een harde bal richting middenveld. Wiman kopt de bal weg. Örlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 5:1

57e minuut.
Lagerbäck kopt de bal weg. Ruuska rent richting de bal. Orre onderschept slim de pass. Dufva rent richting de bal. Dufva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lagerbäck geeft een lange en hoge pass. Stefansson heeft problemen om de bal te vangen. Orre is nu in balbezit. Orre draait met de bal, schiet en ... Martinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 5:2

68e minuut.
Dageby verovert de bal door een tackle van achteren. Dageby speelt de bal door. Dudgeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon haalt uit met een fantastische trap. Sjöberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trissen FC 46%, IFK Göteborg Sweden 54%.
Trissen FC - IFK Göteborg Sweden 5:2