Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Worst Team Ever
B-laget Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 19.6
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Mitterböck passt de bal zonder na te denken. Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger passt de bal met de wreef. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 1:0

3e minuut.
Erdinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Cras de bal. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Erdinger is nu in balbezit. Erdinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Snygg de bal. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. Sandkvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leifsson heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acıkan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mitterböck springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wahlstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leifsson is nu in balbezit. Mitterböck verovert de bal door een tackle van achteren. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Sandkvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Fjellström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petersson probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Erdinger probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger passt de bal met de wreef. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck schiet op doel. Sandkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 2:0

8e minuut.
Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Leifsson heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 3:0

11e minuut.
Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger rent richting de bal. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Sandkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 4:0

13e minuut.
Petersson rent richting de bal. Petersson geeft de bal voor. Klungelig pakt Snygg de bal. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 5:0

16e minuut.
Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Cras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck verovert de bal door een tackle van achteren. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 6:0

19e minuut.
Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Erdinger kopt de bal weg. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 7:0

22e minuut.
Profiş met een sublieme pass. Klungelig pakt Petersson de bal. Petersson met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 8:0

25e minuut.
Daar is Strindberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiberg is nu in balbezit. Strindberg onderschept slim de pass. Strindberg geeft een hoge lob. Mitterböck krijgt zijn hoofd ertegen. Sandkvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Wahlstedt is nu in balbezit. Petersson verovert de bal door een tackle van achteren. Petersson speelt de bal door. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Sandkvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mitterböck kopt de bal weg. Petersson heeft problemen om de bal te vangen. Petersson met een sublieme pass. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 9:0

31e minuut.
Klungelig pakt Wahlstedt de bal. Petersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. Sandkvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 10:0

34e minuut.
Profiş kopt de bal weg. Petersson rent richting de bal. Petersson met een sublieme pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 11:0

35e minuut.
Berglöw speelt de bal door. Profiş is nu in balbezit. Profiş speelt de bal door. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 12:0

41e minuut.
Mild bereikt de bal nog maar net als eerste. Strindberg verovert de bal door een tackle van achteren. Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Petersson kopt de bal weg. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Erdinger rent richting de bal. Erdinger draait met de bal, schiet en ... Sandkvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 13:0

45e minuut.
Profiş kopt de bal weg. Petersson speelt de bal door. Erdinger is nu in balbezit. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 18%, Worst Team Ever 82%.
Ragges Boys - Worst Team Ever 14:0

48e minuut.
Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snygg speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger rent richting de bal. Erdinger haalt uit met een fantastische trap. Sandkvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 15:0

52e minuut.
Wahlstedt is nu in balbezit. Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger met een sublieme pass. Daar is Mitterböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 16:0

55e minuut.
Nykiś speelt de bal door. Erdinger met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Sandkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 17:0

58e minuut.
Strindberg passt de bal zonder na te denken. Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger passt de bal zonder na te denken. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 18:0

60e minuut.
Strindberg speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wiberg de bal onder controle te krijgen. Pacułt met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Petersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersson geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitterböck de bal. Erdinger rent richting de bal. Erdinger haalt uit met een fantastische trap. Sandkvist bokst de bal weg. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. Sandkvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 19:0

64e minuut.
Mitterböck onderschept slim de pass. Mitterböck passt de bal met de wreef. Profiş rent richting de bal. Profiş geeft een hoge lob. Mitterböck springt en kopt de bal. Sandkvist bokst de bal weg. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Sandkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 20:0

67e minuut.
Işıldar met een sublieme pass. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 21:0

68e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş geeft de bal voor. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 22:0

73e minuut.
Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profiş geeft de bal voor. Erdinger springt en kopt de bal. Mitterböck probeert de bal met de borst te controleren. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 23:0

74e minuut.
Petersson passt de bal in één keer door. Profiş rent richting de bal. Profiş met een sublieme pass. Daar is Mitterböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 24:0

76e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Leifsson de bal. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Sandkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 25:0

78e minuut.
Erdinger is nu in balbezit. Erdinger passt de bal in één keer door. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 26:0

80e minuut.
Sandkvist trapt de bal weg van het doel. Petersson kopt de bal weg. Klungelig pakt Erdinger de bal. Erdinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Snygg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandkvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Petersson passt de bal met de wreef. Erdinger heeft problemen om de bal te vangen. Erdinger geeft een hoge lob. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 27:0

84e minuut.
Lagrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrell geeft een hoge lob. Acıkan is nu in balbezit. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Erdinger springt en kopt de bal. Paal! Erdinger is nu in balbezit. Erdinger speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wiberg kopt de bal weg. Erdinger rent richting de bal. Erdinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mitterböck de bal. Mitterböck schiet op doel. Sandkvist bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Wahlstedt de bal. Erdinger rent richting de bal. Erdinger met een sublieme pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Cras de bal. Profiş is nu in balbezit. Profiş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 28:0

88e minuut.
Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş passt de bal zonder na te denken. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Worst Team Ever 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 21%, Worst Team Ever 79%.
Ragges Boys - Worst Team Ever 29:0