Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Never Give up KF Trepça `89
433 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 31.8
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Şuayipoğlu geeft een hoge lob. Riberos kopt de bal weg. Ulfbåge is nu in balbezit. Ulfbåge haalt uit met een fantastische trap. Pomarańczawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:0

12e minuut.
Holmén geeft de bal voor. Hiacynt rent richting de bal. Hiacynt met een sublieme pass. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Tusk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:1

15e minuut.
Severinsson passt de bal zonder na te denken. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén met een sublieme pass. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel. Tusk bokst de bal weg.

17e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Staël von Holstein onderschept slim de pass. Staël von Holstein passt de bal in één keer door. Ulfbåge is nu in balbezit. Ulfbåge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Hiacynt verovert de bal door een tackle van achteren. Hiacynt met een sublieme pass. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ... Tusk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:2

23e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Bolaños geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staël von Holstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulfbåge geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Staël von Holstein heeft problemen om de bal te vangen. Staël von Holstein geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Holmén de bal onder controle te krijgen. Dudzik rent richting de bal. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. af Klinteberg geeft een hoge lob. Hiacynt krijgt zijn hoofd ertegen. Tusk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:3

41e minuut.
Severinsson rent richting de bal. Severinsson met een sublieme pass. Hiacynt rent richting de bal. Hiacynt schiet op doel. Tusk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:4

45e minuut.
Gavrić geeft een lange en hoge pass. Kuzynków kopt de bal weg. Hiacynt is nu in balbezit. Hiacynt haalt uit met een fantastische trap. Tusk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Never Give up 62%, KF Trepça `89 38%.
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:5

58e minuut.
Pârvan rent richting de bal. Pârvan passt de bal zonder na te denken. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiacynt is nu in balbezit. Hiacynt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños geeft een lange en hoge pass. Staël von Holstein is nu in balbezit. Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
af Klinteberg probeert de bal aan de voet te houden. MacPhorich probeert naar een medespeler te passen. Ulfbåge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulfbåge schiet op doel. Na een snelle pass probeert Weiss de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ulfbåge kopt de bal weg. Holmén is nu in balbezit. Holmén speelt de bal door. Rincón rent richting de bal. Rincón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Holmén is nu in balbezit. Holmén passt de bal zonder na te denken. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Never Give up 72%, KF Trepça `89 28%.
Royal Never Give up - KF Trepça `89 1:5