Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fallna Zebror Dial Square FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.8
hopeless Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Hubertsson met de inworp. Nordlöv rent richting de bal. Birgersson onderschept slim de pass. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallna Zebror - Dial Square FC 0:1

14e minuut.
Korsberg passt de bal met de wreef. Åhblad is nu in balbezit. Gunnarsson begaat een overtreding. Gunnarsson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Korsberg rent richting de bal. Korsberg met een sublieme pass. Hubertsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. Evertsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Källstrand geeft de bal voor. Wibrån kopt de bal weg. Gunnarsson speelt de bal door. Äppelquist heeft problemen om de bal te vangen. Äppelquist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Birgersson met de inworp. Daar is Korsberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunnarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korsberg roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Korsberg kan niet meer verder spelen. Aldén komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Birgersson is nu in balbezit. Hubertsson onderschept slim de pass. Valtersson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hubertsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hubertsson kan niet meer verder spelen. Oscarsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fallna Zebror 56%, Dial Square FC 44%.
Fallna Zebror - Dial Square FC 0:1

69e minuut.
Rasmusson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wibrån met een snelle inworp. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rasmusson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wibrån zal de hoekschop nemen. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund schiet op doel. Renger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fallna Zebror 41%, Dial Square FC 59%.
Fallna Zebror - Dial Square FC 0:1