Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Perspektywa Elins pojkar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Spira speelt de bal door. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Hedén rent richting de bal. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Elins pojkar 0:1

12e minuut.
Lundblad rent richting de bal. Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund passt de bal in één keer door. Werner is nu in balbezit. Werner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ingelfeldt geeft de bal voor. Inworp. Karlstein met de inworp. Jähkel is nu in balbezit. Jähkel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähkel begaat een overtreding. Hedén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dagerlund zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Oskarsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werner met de inworp. Daar is Dagerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagerlund geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Segerström bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segerström. Dagerlund raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 66%, Elins pojkar 34%.
KS Perspektywa - Elins pojkar 0:1

51e minuut.
Jähkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähkel geeft een lange en hoge pass. Ganemyr controleert de bal met de borst. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund schiet op doel. Cronstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lund passt de bal in één keer door. Backlund is nu in balbezit. Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Backlund onderschept slim de pass. Backlund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ferdinandsson geeft een lange en hoge pass. Spira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Backlund. Spira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Spira kan niet meer verder spelen. Bergstrand komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamilton komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bergstrand is nu in balbezit. Bergstrand speelt de bal door. Hamilton rent richting de bal. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Werner is nu in balbezit. Oskarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Werner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dagerlund neemt de penalty, wat een uithaal! Bertling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Elins pojkar 0:2

87e minuut.
Bergstrand rent richting de bal. Bergstrand geeft een hoge lob. Oskarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zäll bereikt de bal nog maar net als eerste. Zäll geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sonnvik met de inworp. Dagerlund probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 40%, Elins pojkar 60%.
KS Perspektywa - Elins pojkar 0:2