Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokiga Uteliggare Egoistiska Maskar
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Thorbjörnsson met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johansson met een snelle inworp. Jernemyr rent richting de bal. Jernemyr geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Johansson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohlman met de inworp. Hökmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hökmark geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hemberg is nu in balbezit. Jeppsson rent richting de bal. Hemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hökmark rent richting de bal. Hökmark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelin rent richting de bal. Hökmark rent richting de bal. Hemberg rent richting de bal. Hemberg draait met de bal, schiet en ... Nordmark kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Weinstock passt de bal met de wreef. Hökmark is nu in balbezit. Hökmark speelt de bal door. Hemberg is nu in balbezit. Hemberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokiga Uteliggare - Egoistiska Maskar 0:1

30e minuut.
Schelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelin met een sublieme pass. Sporre is nu in balbezit. Sporre haalt uit met een fantastische trap. Rogefeldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokiga Uteliggare - Egoistiska Maskar 1:1

45e minuut.
Orre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orvarsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokiga Uteliggare 46%, Egoistiska Maskar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokiga Uteliggare - Egoistiska Maskar 1:1

54e minuut.
Schelin rent richting de bal. Roxström verovert de bal door een tackle van achteren. Sandberg rent richting de bal. Sandberg geeft een hoge lob. Rogefeldt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kask geeft de bal voor. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman speelt de bal door. Hemberg rent richting de bal. Hemberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokiga Uteliggare - Egoistiska Maskar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokiga Uteliggare 41%, Egoistiska Maskar 59%.
Tokiga Uteliggare - Egoistiska Maskar 1:2