Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastuheta Ormar Deportivo La Coruna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Sjögran bereikt de bal nog maar net als eerste. Villesson onderschept slim de pass. Villesson met een sublieme pass. Modigh is nu in balbezit. Modigh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sandh rent richting de bal. Münster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandh raakt geblesseerd tijdens het duel. Rippe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Modigh springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Ravelli de bal. Hamrén rent richting de bal. Quist is nu in balbezit. Hamrén verovert de bal door een tackle van achteren. Hamrén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastuheta Ormar - Deportivo La Coruna 0:1

18e minuut.
Crispinsson met een sublieme pass. Sandh rent richting de bal. Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh onderschept slim de pass. Sandh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rippe bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntherquist onderschept slim de pass. Muntherquist speelt de bal door. Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastuheta Ormar - Deportivo La Coruna 0:2

25e minuut.
Sandh is nu in balbezit. Sandh passt de bal in één keer door. Stjernfeldt is nu in balbezit. Modigh verovert de bal door een tackle van achteren. Modigh draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ahlm rent richting de bal. Ahlm passt de bal zonder na te denken. Hermansson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muntherquist is nu in balbezit. Muntherquist haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bastuheta Ormar - Deportivo La Coruna 0:3

42e minuut.
Doeltrap. Duvstrand met een harde bal richting middenveld. Ravelli kopt de bal weg. Muntherquist rent richting de bal. Muntherquist draait met de bal, schiet en ... Paal! Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastuheta Ormar 60%, Deportivo La Coruna 40%.
Bastuheta Ormar - Deportivo La Coruna 0:3

68e minuut.
Inworp. Andersson met de inworp. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh draait met de bal, schiet en ... Villesson kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastuheta Ormar 43%, Deportivo La Coruna 57%.
Bastuheta Ormar - Deportivo La Coruna 0:3