Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Uniteds FC Club Nördiga Grabbar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sundström passt de bal in één keer door. Valentin is nu in balbezit. Valentin passt de bal zonder na te denken. Spansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Spansk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sivertsson is nu in balbezit. Sivertsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Woxlin de bal onder controle te krijgen. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle haalt uit met een fantastische trap. Jähkel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Björnstjerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle verovert de bal door een tackle van achteren. Sälle passt de bal in één keer door. Orre is nu in balbezit. Orre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sälle probeert naar een medespeler te passen. Valentin rent richting de bal. Spansk rent richting de bal. Spansk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Uniteds FC Club - Nördiga Grabbar 1:0

40e minuut.
Moberg speelt de bal door. Woxlin geeft de bal voor. Daar is Tregert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spansk is nu in balbezit. Spansk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Uniteds FC Club 48%, Nördiga Grabbar 52%.
Man Uniteds FC Club - Nördiga Grabbar 1:0

49e minuut.
Hindsberg rent richting de bal. Gedda rent richting de bal. Gedda met een sublieme pass. Valentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sivertsson geeft de bal voor. Bodin rent richting de bal. Orre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orre krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hindsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hindsberg speelt de bal door. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man Uniteds FC Club - Nördiga Grabbar 1:1

85e minuut.
Tregert bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentin onderschept slim de pass. Weivers is nu in balbezit. Valentin onderschept slim de pass. Valentin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Uniteds FC Club 38%, Nördiga Grabbar 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Uniteds FC Club - Nördiga Grabbar 1:1