Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rummi Olympic CF Aida
joppab Tactiek 433
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 42.3
outstanding Schieten good
formidable Passen adequate
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Simon passt de bal met de wreef. Modry geeft een lange en hoge pass. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 1:0

5e minuut.
Inworp. Pássaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modry geeft een lange en hoge pass. Whitmore rent richting de bal. Whitmore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Petimezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petimezas schiet op doel. Chmielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rummi Olympic - CF Aida 1:1

10e minuut.
De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro geeft een hoge lob. Reimão rent richting de bal. Reimão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pássaro zal de hoekschop nemen. Whitmore maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon geeft een hoge lob. Whitmore rent richting de bal. Whitmore schiet op doel. Engel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 2:1

27e minuut.
Pássaro geeft een lange en hoge pass. Reimão kopt de bal weg. Klungelig pakt Prüüs de bal. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Liidman heeft problemen om de bal te vangen. Liidman geeft de bal voor. Reimão rent richting de bal. Reimão draait met de bal, schiet en ... Engel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 3:1

31e minuut.
Liidman probeert naar een medespeler te passen. De Schrijver geeft een lange en hoge pass. Reimão is nu in balbezit. Reimão haalt uit met een fantastische trap. Engel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 4:1

33e minuut.
De Schrijver met een snelle inworp. Modry rent richting de bal. Modry geeft een hoge lob. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão haalt uit met een fantastische trap. Engel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

38e minuut.
Pássaro rent richting de bal. Pássaro geeft een hoge lob. Whitmore kopt de bal weg. Reimão rent richting de bal. Reimão haalt uit met een fantastische trap. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 5:1

40e minuut.
Raiste is nu in balbezit. De Schrijver onderschept slim de pass. De Schrijver passt de bal in één keer door. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 6:1

41e minuut.
Petimezas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore passt de bal zonder na te denken. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. De Schrijver passt de bal met de wreef. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 7:1

45e minuut.
Rybak komt het veld opgelopen. Valeta komt het veld opgelopen. Nae komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rummi Olympic 42%, CF Aida 58%.
Rummi Olympic - CF Aida 7:1

51e minuut.
Pássaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pássaro geeft de bal voor. Prüüs kopt de bal weg. Valeta rent richting de bal. Valeta schiet op doel. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 8:1

52e minuut.
De Schrijver met de inworp. Rybak geeft een lange en hoge pass. Tsertos kopt de bal weg. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta draait met de bal, schiet en ... Engel bokst de bal weg.

60e minuut.
Jenisch is nu in balbezit. Jenisch met een sublieme pass. Rybak speelt de bal door. Daar is Valeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valeta is nu in balbezit. Valeta draait met de bal, schiet en ... Engel bokst de bal weg.

63e minuut.
Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore geeft een hoge lob. Valeta rent richting de bal. Valeta draait met de bal, schiet en ... Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 9:1

65e minuut.
De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver geeft een hoge lob. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 10:1

71e minuut.
Rybak passt de bal zonder na te denken. Pássaro rent richting de bal. Pássaro geeft een lange en hoge pass. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 11:1

74e minuut.
Rybak passt de bal zonder na te denken. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore draait met de bal, schiet en ... Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak verovert de bal door een tackle van achteren. Rybak geeft een hoge lob. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore schiet op doel. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 12:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Schrijver met een sublieme pass. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 13:1

78e minuut.
Rybak geeft de bal voor. Whitmore kopt de bal weg. Klungelig pakt Valeta de bal. Valeta haalt uit met een fantastische trap. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 14:1

83e minuut.
Moya probeert naar een medespeler te passen. Petimezas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jenisch. Jenisch krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Raiste de bal. Rybak geeft een hoge lob. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rummi Olympic - CF Aida 15:1

85e minuut.
Moya is nu in balbezit. Moya geeft een lange en hoge pass. Liidman heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Chmielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Truumeel de bal. Valeta rent richting de bal. Valeta geeft de bal voor. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rummi Olympic 37%, CF Aida 63%.
Rummi Olympic - CF Aida 15:1