Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Numismatic Fc Svensson
proov Tactiek Üksäär
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 63.9
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Zsiborás geeft een hoge lob. Maione kopt de bal weg. Carrasco rent richting de bal. Carrasco geeft de bal voor. Mikuni springt en kopt de bal. Ionaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryce heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pudel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kljakić met een snelle inworp. Piekutowski geeft de bal voor. Lemmens krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pintácsi passt de bal in één keer door. Bryce is nu in balbezit. Ionaş is nu in balbezit. Mikuni onderschept slim de pass. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - Fc Svensson 0:1

21e minuut.
Məmmədli geeft een hoge lob. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grocholak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mikuni neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ionaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bütner kopt de bal weg. Daar is Kljakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - Fc Svensson 0:2

42e minuut.
Ionaş met een harde bal richting middenveld. Pintácsi kopt de bal weg. Daar is Bryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuni is nu in balbezit. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Numismatic 63%, Fc Svensson 37%.
FC Numismatic - Fc Svensson 0:2

46e minuut.
Mikuni probeert de bal aan de voet te houden. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski passt de bal zonder na te denken. Ineichen rent richting de bal. Ineichen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Zsiborás onderschept slim de pass. Zsiborás geeft een hoge lob. Inworp. Chiş met de inworp. Haceatureanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco passt de bal zonder na te denken. Mikuni geeft een lange en hoge pass. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - Fc Svensson 0:3

62e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco passt de bal zonder na te denken. Mikuni rent richting de bal. Mikuni draait met de bal, schiet en ... Ionaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Chiş is nu in balbezit. Chiş geeft een hoge lob. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - Fc Svensson 1:3

70e minuut.
Pudel speelt de bal door. Pintácsi speelt de bal door. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak schiet op doel. Ionaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - Fc Svensson 1:4

71e minuut.
Pudel geeft een hoge lob. Scornaienchi kopt de bal weg. Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Grocholak springt en kopt de bal. Ionaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - Fc Svensson 1:5

73e minuut.
Piekutowski met een sublieme pass. Lemmens is nu in balbezit. Lemmens passt de bal in één keer door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zsiborás geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiş met de inworp. Daar is Haceatureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haceatureanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Carrasco geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Ionaş trapt de bal weg. Ovčina kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ovčina met een sublieme pass. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Mikuni heeft problemen om de bal te vangen. Mikuni haalt uit met een fantastische trap. Ionaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Numismatic 55%, Fc Svensson 45%.
FC Numismatic - Fc Svensson 1:5