Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC UpsTeam Ment
4-3-3 Tactiek Wiggle
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 25.7
formidable Schieten poor
solid Passen poor
excellent Verdedigen weak


10e minuut.
Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec onderschept slim de pass. Fouquet rent richting de bal. Fouquet draait met de bal, schiet en ... Puzzu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 1:0

15e minuut.
Kulczycki kopt de bal weg. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 2:0

16e minuut.
Kulczycki onderschept slim de pass. Louhi geeft een lange en hoge pass. Olejniczak heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel. Puzzu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Olejniczak de bal. Carreiro rent richting de bal. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet draait met de bal, schiet en ... Puzzu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 3:0

18e minuut.
Korbut met een sublieme pass. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Drăgoi zijn tegenspeler op de grond. Drăgoi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Louhi verovert de bal door een tackle van achteren. Louhi geeft een hoge lob. Bychowiec heeft problemen om de bal te vangen. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro schiet op doel. Puzzu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 4:0

25e minuut.
Makoun controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Geosits maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bychowiec heeft problemen om de bal te vangen. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Puzzu trapt de bal weg van het doel. Louhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Fouquet de bal. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fouquet probeert naar een medespeler te passen. Louhi is nu in balbezit. Louhi passt de bal met de wreef. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Puzzu niet meer kan verder spelen. Carmellino komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Daar is Fouquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejniczak is nu in balbezit. Fouquet verovert de bal door een tackle van achteren. Fouquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 5:0

41e minuut.
Inworp. Assennato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louhi met een sublieme pass. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 6:0

44e minuut.
Louhi passt de bal met de wreef. Eller is nu in balbezit. Eller geeft een hoge lob. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet schiet op doel. Carmellino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UpsTeam 24%, Ment 76%.
FC UpsTeam - Ment 7:0

48e minuut.
Eller met een sublieme pass. Daar is Louhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louhi geeft een hoge lob. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 8:0

50e minuut.
Carreiro is nu in balbezit. Carreiro geeft een lange en hoge pass. Fouquet rent richting de bal. Fouquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 9:0

52e minuut.
Daar is Topan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makoun controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Topan neemt vlug de vrije trap. Carreiro kan de bal niet met de borst controleren. Carreiro schiet op doel. Carmellino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Jaramillo is nu in balbezit. Eller verovert de bal door een tackle van achteren. Eller speelt de bal door. Carreiro rent richting de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 10:0

61e minuut.
Carreiro passt de bal zonder na te denken. Louhi rent richting de bal. Louhi probeert naar een medespeler te passen. Carreiro rent richting de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ... Carmellino bokst de bal weg.

63e minuut.
Carreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro rent richting de bal. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Carmellino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 11:0

68e minuut.
Krecikowski kopt de bal weg. Geosits met een sublieme pass. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 12:0

72e minuut.
Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Louhi de bal. Louhi passt de bal in één keer door. Eller bereikt de bal nog maar net als eerste. Eller met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kulczycki geeft de bal voor. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro rent richting de bal. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Carmellino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 13:0

81e minuut.
Eller bereikt de bal nog maar net als eerste. Eller met een sublieme pass. Klungelig pakt Fouquet de bal. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro schiet op doel. Carmellino bokst de bal weg.

84e minuut.
Carreiro passt de bal in één keer door. Eller is nu in balbezit. Eller geeft een lange en hoge pass. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carreiro is nu in balbezit. Fouquet rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Diamandopol ... Strafschop! Diamandopol krijgt een gele kaart. Fouquet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fouquet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 14:0

88e minuut.
Klungelig pakt Bychowiec de bal. Carreiro rent richting de bal. Daar is Carreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Carmellino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Ment 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UpsTeam 28%, Ment 72%.
FC UpsTeam - Ment 15:0