Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Igavesed Sõdurid Rebased
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kipper met de inworp. Rosing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosing haalt uit met een fantastische trap. Kramp maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mäger de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mäger rent richting de bal. Kramp verovert de bal door een tackle van achteren. Rosing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosing haalt uit met een fantastische trap. Sammul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Igavesed Sõdurid - Rebased 1:0

22e minuut.
Inworp. Maurits met een snelle inworp. Prii is nu in balbezit. Lauer verovert de bal door een tackle van achteren. Lauer geeft de bal voor. Paal!

24e minuut.
Kramp passt de bal in één keer door. Rosing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mäger ... Strafschop! Mäger krijgt een gele kaart. Rosing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosing neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Randlahe met de inworp. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp schiet op doel. Riibak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Taarmees probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prii. Viljamaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Metsallik met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Igavesed Sõdurid 30%, Rebased 70%.
Igavesed Sõdurid - Rebased 1:0

48e minuut.
Inworp. Kipper met de inworp. Verrev kan de bal niet met de borst controleren. Rosing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosing draait met de bal, schiet en ... Sammul bokst de bal weg.

57e minuut.
Berg speelt de bal door. Toomjõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomjõe passt de bal met de wreef. Taarmees rent richting de bal. Taarmees haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kipper geeft de bal voor. Riibak heeft problemen om de bal te vangen. Mäger is nu in balbezit. Kramp verovert de bal door een tackle van achteren. Kramp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Verrev rent richting de bal. Rosing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Verrev raakt geblesseerd tijdens het duel. Maurits met een snel genomen vrije trap. Taarmees is nu in balbezit. Taarmees schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Igavesed Sõdurid - Rebased 1:1

69e minuut.
Toomjõe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Randlahe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosing is nu in balbezit. Rosing geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taarmees onderschept slim de pass. Berg met een sublieme pass. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Igavesed Sõdurid - Rebased 1:2

79e minuut.
Lauer rent richting de bal. Prii bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauer maakt een afschuwelijke overtreding. Lauer krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kipper geeft de bal voor. Riibak verovert de bal door een tackle van achteren. Kramp is nu in balbezit. Kramp schiet op doel. Sammul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Igavesed Sõdurid 50%, Rebased 50%.
Igavesed Sõdurid - Rebased 1:2