Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Võlurid MC Jänesed
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Primanin is nu in balbezit. Vaidla is nu in balbezit. Primanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Primanin krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Primanin speelt de bal door. Lind geeft de bal voor. Kärner rent richting de bal. Mandre onderschept slim de pass. Mandre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Võlurid - MC Jänesed 0:1

14e minuut.
Tulp is nu in balbezit. Saareleht bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen met een sublieme pass. Vaidla heeft problemen om de bal te vangen. Vaidla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Joll rent richting de bal. Joll geeft de bal voor. Alapuu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tulp rent richting de bal. Tulp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gordin met de inworp. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansen geeft de bal voor. Vaidla is nu in balbezit. Vaidla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Soolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soolo geeft een hoge lob. Joll probeert de bal aan de voet te houden. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Võlurid 31%, MC Jänesed 69%.
Erilised Võlurid - MC Jänesed 0:1

58e minuut.
Soolo passt de bal met de wreef. Primanin is nu in balbezit. Primanin met een sublieme pass. Mandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mandre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siimon komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Niiduste bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiduste geeft een hoge lob. Tulp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siimon is nu in balbezit. Siimon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Võlurid - MC Jänesed 0:2

77e minuut.
Vaidla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen rent richting de bal. Vaidla rent richting de bal. Vaidla schiet op doel. Terav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Võlurid - MC Jänesed 1:2

82e minuut.
Rääk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siimon is nu in balbezit. Siimon haalt uit met een fantastische trap. Sinijärv werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Põllu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Vaidla rent richting de bal. Tiidemann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaidla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saareleht met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Võlurid 51%, MC Jänesed 49%.
Erilised Võlurid - MC Jänesed 1:2